Emil Săndoi exultă după remiza cu CFR Cluj: „Asta le-am spus înainte de meci!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 27 septembrie 2020, ora 23:18,
emil-săndoi-chindia-târgoviște

Chindia Târgoviște a  obținut un punct nesperat pe terenul campioanei CFR Cluj, iar acest lucru l-a făcut pe tehnicianul oaspeților să exulte de fericire.

Emil Săndoi a recunoscut că înainte de startul partidei, acest rezultat părea doar un vis frumos. Tehnicianul târgoviștenilor este convins că acest punct le va crește moralul jucătorilor săi, pentru meciurile viitoare.

„E foarte important pentru noi acest punct, mai ales că am jucat cu o echipă despre care pur și simplu nu am cuvinte. E important că am fost foarte disciplinați, am făcut foarte puține greșeli individuale, am reușit să nu luăm gol, dar după ocaziile clare din ambele reprize, poate am fi putut să producem surpriza.

Nu a fost să fie, dar recunosc că sunt mulțumit cu un punct și de modul în care au respectat băieții din punct de vedere tactic. Sunt foarte mulțumit, mai ales că avem foarte mulți tineri, care au reușit să compenseze lipsa de maturitate.

chindia-târgoviște-liga-1

E un rezultat pozitiv care trebuie să ne crească moralul. Urmează meciul cu echipa care a fost surpriza campionatului trecut, FC Botoșani.

Le-am spus înainte de meci că, de obicei, când joci cu echipe ca FCSB, CFR, sau Craiova, trebuie să înscrii ca să pleci cu un rezultat pozitiv. Am avut mai multe plusuri pe faza defensivă și mai puțin pe ofensivă, cu toate că cele mai multe ocazii le-am avut noi”, a spus Emil Săndoi.

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, pe terenul formației CFR Cluj, în etapa a cincea a Ligii 1.

Citește și • Dan Petrescu dă de pământ cu Billel Omrani, după remiza cu Chindia: ”Să-și găsească altceva!”

realitateacfr clujemil săndoiliga 1chindia targoviste
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”