SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Emma Răducanu, încurajată de un multiplu campion al tenisului: „Toată lumea se aștepta la asta”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 11 octombrie 2021, ora 16:42,
Emma Răducanu/Sursa foto: Charles Baus/CSM/Profimedia Images
Emma Răducanu/Sursa foto: Charles Baus/CSM/Profimedia Images

Emma Răducanu a fost eliminată încă din turul doi al turneului de la Indian Wells. După eliminarea suferită, sportiva cu origini românești a fost încurajată de Andy Murray.

Actuala campioană de la US Open a fost susținută de multiplul campion britanic, care a recunoscut că se aștepta la un mic eșec din partea acesteia, dar este convins că tânăra jucătoare este plină de calități și va trece peste un astfel de moment.

Emma Răducanu/Sursa foto: Profimedia Images

”Ce s-a întâmplat acolo a fost, evident, incredibil, dar în tenis sau în alte sporturi lucrurile nu merg mereu doar pe o pantă ascendentă. Există mereu mici lovituri de-a lungul traseului. E doar un mic eșec, dar cred că mai toată lumea se cam aștepta la asta. Nu cred că e nimic neașteptat, să fiu sincer.

Nu o cunosc incredibil de bine, știu doar că toți oamenii care au lucrat sau au fost în prejma ei spun același lucru. Evident, e incredibil de deșteaptă și foarte bine educată, așa că te aștepți să fie capabilă de a gestiona toate aceste lucruri mai bine decât majoritatea, și într-o manieră mai matură decât aș fi făcut-o eu la 18 ani.

S-a comportat perfect. În timp, sunt sigur că va învăța cum să abordeze mai bine totul, cum să își pună în echilibru viața sportivă, cea comercială și toate lucrurile din afara terenului”, a declarat Andy Murray pentru dailymail.co.uk.

CITEȘTE ȘI –>> SIMONA HALEP O AVERTIZEAZĂ PE EMMA RĂDUCANU: „TREBUIE SĂ AIBĂ FOARTE MARE GRIJĂ DUPĂ O LOVITURĂ ATÂT DE MARE!”

realitateadeclaratiiindian wellsemma raducanuandy murray