SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Simona Halep o avertizează pe Emma Răducanu: „Trebuie să aibă foarte mare grijă după o lovitură atât de mare!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 10 octombrie 2021, ora 16:45,
Halep vs Raducanu
Halep vs Raducanu

Sportiva în vârstă de doar 18 ani a a izbutit să cucerească primul său trofeu din carieră săptămânile trecute, după succesul de la US Open!

Emma Răducanu se află în prim-planul tenisului mondial, astfel că reușita sa a luat prin surprindere pe toată lumea. Cu toate acestea, jucătoarea cu origini românești a fost eliminată prematur de la Indian Wells și a ratat șansa de a se duela în premieră cu Simona Halep, aflată pe aceeași parte a tabloului principal.

Întrebată despre succesul Emmei Răducanu, fostul lider mondial a mărturisit că tânăra sportivă va trebuie să aibă foarte mare grijă și să își păstreze cumpătul după prima mare performanță. Halep a făcut mai apoi o comparație cu ea de pe vremea în care avea vârsta Emmei și i-a oferit câteva sfaturi gratuite noii senzații a tenisului mondial.

Sursă foto: Profimedia

„E dificil pentru mine să fac o analiză. În cazul meu, mi-a trebuit mult timp ca să câștig primul Grand Slam, mai câștigasem alte turnee înainte, dar sigur că nu se compară cu un Grand Slam. Așa că nu pot să-mi dau prea mult cu părerea.

Din experiența mea personală, cred că trebuie să aibă foarte mare grijă după o lovitură atât de mare, pentru că la o vârstă atât de fragedă nu are experiența câștigării marilor trofee. În cazul Emmei, este chiar primul titlu din cariera sa. În orice caz, nu poți ști exact cum se simte un jucător tânăr după câștigarea unui astfel de turneu”, a spus Simona Halep, potrivit site-ului welovetennis.fr.

Citește și EMMA RĂDUCANU S-A ÎNȚELES CU NOUL ANTRENOR! UN NUME IMPORTANT O VA PREGĂTI PE REVELAȚIA TENISULUI MONDIAL

declaratiiemma raducanutenisrealitateawtasimona halep