Emoționant! Foștii colegi ai lui Martin Tudor vor organiza un meci in memoria fostului portar

Articol de Dragoș Vasile - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020, ora 16:46,
martin tudor

Foștii colegi ai lui Martin Tudor vor organiza un meci în memoria fostului portar!

Martin Tudor s-a stins din viață pe 30 martie, în urma unui infarct fatal, la 43 de ani.

Sorin Radu, fostul coleg al lui Martin Tudor de la Jiul Petroșani, a anunțat că, alături de alți foști coechipieri ai fostului portar, vor organiza un meci în memoria acestuia.

Partida nu va avea loc acum, ci se va disputa pe 16 septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus.

”A plecat fulgerător dintre noi, când nici nu împlinise 44 de ani! Mâine, 2 aprilie, Carla, fata lui împlinește 19 ani! Nu a mai apucat să se bucure de moment. Este și motivul pentru care familia a hotărât să-l înmormânteze vineri, 3 aprilie.

Va fi o ceremonie funerar săracă, la care vor participa, conform prevederilor instituite de Starea de Urgență din Romania, maxim 8 persoane! Și, totuși, Martin Gheorghe Tudor va avea parte de un ”meci de retragere”, alături de foștii lui colegi, de prieteni. 

Cu speranța că vom scăpa de Covid-19, în memoria lui, la data de 16 septembrie voi organiza un meci demonstrativ, la Drăgășani, localitatea natală a părinților săi și locul unde va fi înmormântat. La partida vor participa mulți dintre foștii coechipieri ai lui ”Martinică” de la Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare și Steaua București, nu înainte ca aceștia să depună coroane de flori la cimitir! Drum bun, Gicane! Odihnească-se în pace!” a scris Sorin Radu, pe Facebook.

Martin-Tudor

Martin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și Universitatea Cluj. Acesta a bifat peste 180 de apariții în primul eșalon al fotbalului românesc și a cucerit trei trofee cu Steaua: două titluri, în 2001 și 2005, și o Supercupă, în 2001.

După ce și-a încheiat cariera în 2008, Tudor a devenit antrenor cu portari. Printre echipele pe care le-a pregătit se numără FCSB, Universitatea Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României.

Citește și EXCLUSIV | Anunțul lui Gigi Becali după ce România a intrat în scenariul 4: “Dau oricât, nu mai contează banii”

mecimartin tudoranunt
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”