SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Eșecul Rapidului nu i-a picat bine „principalului” din acte: „Dacă nu m-ați auzit”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 23:27,
Adrian Matei, sursa foto: captura digisport.ro
Adrian Matei, sursa foto: captura digisport.ro

Rapid a suferit o nouă înfrângere în campionat, a treia consecutivă. Meciul cu FC Voluntari, scor 0-1, a adâncit și mai mult starea generală de dezamăgire din tabăra giuleștenilor.

La flash-interviu a venit Adrian Matei, ”principalul” din acte de la Rapid. Acesta a declarat că îi pare rău de înfrângere, dar speră ca echipa să-și revină în perioada următoare.

De asemenea, Matei a fost întrebat și de ce nu a dat indicații de pe margine jucătorilor, căruia îi era permis să facă acest lucru, spre deosebire de Mihai Iosif, care nu deține licența PRO.

Rapid – FC Voluntari, sursa foto: Rapid/Facebook

„Mulțumesc suporterilor, care au fost alături de noi și acum. Vis-a-vis de meci, ne pare rău că lucrurile nu au ieșit cum ne-am dorit și sperăm să muncim cât mai bine ca să ne atragem punctele la meciul care urmează.

Întotdeauna jucătorii care au valoare și care arată deteminare și motivație sunt o lipsă pentru echipă (n.r. Săpunaru a lipsit, din cauza unei suspendări).

Nu știu ce ați auzit dumneavoastră (n.r. jucătorii spuneau că au simțit că unii nu au avut atitudine), dar important e ca jucătorii care intră pe teren trebuie să arate motivație și că sunt în spiritul Rapidului.

Cred că suntem pe un trend descendent, dar cu siguranță că lucrurile se vor îndrepta în această săptămână prin antrenamente și prin faptul că le vor pune în aplicare și la meciuri.

(n.r. de ce nu a dat indicații de pe margine, deși avea acest drept) Eu am mai spus că încercăm să ajutăm clubul, iar întrebările trebuie să le puneți cui trebuie să răspundă, nu mie. Eu v-am răspuns, dar dacă nu m-ați auzit, v-am răspuns deja.

Nu știu cum o să arate meciul la Sepsi. Datoria noastră e să ne pregătim cât mai bine și să o arătăm la următorul meci”, a declarat Adrian Iosif, imediat după meci.

CITEȘTE ȘI –>> MIHAI IOSIF, REACȚIE CATEGORICĂ: „CEL MAI SLAB MECI DIN ACEST CAMPIONAT! PENIBIL”

rapidadrian iosifflash interviumihai iosifvoluntarirealitatea