Eugen Neagoe: ,,Când l-am văzut pe Eriksen întins, am început să plâng”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 13 iunie 2021, ora 11:37,
neagoe
neagoe

Christian Eriksen nu a avut parte de cel mai bun moment al vieţii, după ce s-a prăbuşit pe gazon în partida de la Campionatul European dintre Danemarca şi Finlanda, scor 0-1.

După ce i s-au făcut primele manevre de resuscitare pe teren, Eriksen a fost transportat la spital în Copenhaga, unde a fost stabilizat de medici, iar acum se află în afara pericolului.

 

 

Eugen Neagoe, fost antrenor la Astra, a vorbit despre momentul în care Eriksen s-a prăbuşit pe teren, în minutul 42 al jocului de la Copenhaga. Acesta spune că a început să plângă când l-a văzut pe danez întins pe gazon, pentru că printr-o astfel de încercare a trecut şi el, pe când o pregătea pe Dinamo.

 

,,Când l-am văzut pe Eriksen întins pe gazon, am început să plâng, însă acum sunt bucuros. Mi-aș dori să mă aflu lângă el, să-l îmbrățișez și să-i spun că totul va fi bine. Mă bucur și sunt fericit. Am auzit că e bine și acum îmi mai doresc să revină, așa cum am făcut-o și eu, pe gazon. Din păcate în sport sunt și momente de acest gen.

 

Eu am trecut printr-o astfel de încercare, prin această cumpănă, și, vă spun ceva, am ieșit mai puternic. Nu mă mai tem de nimic, nu îmi e frică de nimic. După ce îți revii nu știi cum să le mulțumești acelor îngeri, medicii care te-au salvat. Multă sănătate, Eriksen, te așteptăm pe gazon!”, a declarat Eugen Neagoe, pentru Playsport.

 

Meciul dintre Danemarca şi Finlanda a fost întrerupt aproape două ore după evenimentul neplăcut care a avut loc la Copenhaga.

 

Sursa foto- Profimedia Images

 

Citeşte şi EURO 2020 | MESAJE SPECIALE PENTRU ERIKSEN DE LA VEDETELE MONDIALE DIN FOTBAL

christian eriksendinamoeuro 2020danemarcarealitateaeugen neagoe