EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, după încă un meci care va rămâne în istorie: „Sunt foarte recunoscător”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 15 iunie 2021, ora 22:26,
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a mai bifat niște borne istorice odată cu meciul câștigat în compania Ungariei, în fața a peste 60.000 de suporteri prezenți în tribune.

 

Pe ”Pușkaș Arena” din Budapesta, Portugalia a învins-o cu 3-0 pe țara care l-a dat fotbalului pe Ferenz Puskas, iar vedeta lui Juventus a fost în prim-plan. „Șeptarul” lusitanilor a marcat o dublă și a securizat destinația celor trei puncte puse în joc. Pentru această prestație, atacantul a fost desemnat omul meciului.

Sursa foto: Facebook Seleções de Portugal

 

După ce a doborât recordul de goluri marcate în istoria EURO, ajungând la 11 reușite, cu două mai multe decât Michel Platini, Ronaldo a vorbit, din postura de căpitan al naționalei pregătite de Fernando Santos, despre evoluția sa și a colegilor din acest meci. De asemenea, portughezul ajuns la 36 de ani a ținut să mulțumească echipei pentru bornele pe care le-a doborât și speră să continue în același mod și în restul turneului final.

 

„Era foarte important să câștigăm acest meci. A fost o partidă foarte dificilă, Ungaria s-a apărat timp de 90 de minute. Am reușit să marcăm trei goluri în cele din urmă și sunt foarte recunoscător echipei pentru că m-a ajutat să înscriu de două ori și să primesc acest trofeu de om al meciului. Era crucial să pornim cu dreptul și să fim încrezători la următoarele jocuri. Acum trebuie doar să mergem înainte, nu putem merge înapoi. Trebuie să câștigăm și meciul următor”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de Record.

Sursa foto: Facebook Cristiano Ronaldo

 

CITEȘTE ȘI –>> EURO 2020 | RONALDO, OMUL RECORDURILOR! IERARHIILE DATE PESTE CAP DE CRISTIANO

cristiano ronaldorealitateaportugaliaeuro 2020declaratii