EURO 2020 | Cristiano Ronaldo pregătit pentru duelul cu Ungaria: „Vreau să încep cu dreptul!”

Articol de Valentin Walter - Publicat luni, 14 iunie 2021, ora 18:56,
Sursa Foto: Profimedia (Photo by : Trenka Attila)
Sursa Foto: Profimedia (Photo by : Trenka Attila)

Cristiano Ronaldo, jucătorul lusitan a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei dintre Portugalia și Ungaria de la EURO 2020, despre viitorul său la Juventus dar și despre partida de la Budapesta.

 

Starul portughez, Cristiano Ronaldo spune că deocamdată cel mai important lucru pentru el este turneul final și după EURO 2020 se va decide dacă va continua la Juventus sau va merge la altă echipă. Atacantul în vârstă de 36 de ani se teme de meciul cu Ungaria din cadrul Grupei F, deoarece echipa sa este mai tânără față de Campionatul European precedent, iar maghiarii au avantujul de a juca acasă.

 

„Am jucat la nivel maxim ani de zile. Nu mai am 18 sau 19 ani când nu dormeam noaptea, gândindu-mă la viitorul meu. Acum am 36 de ani și ce va urma va fi cel mai bine pentru mine.

Sursa Foto: Profimedia Images Cristiano Ronaldo

În ceea ce privește continuarea la Juventus sau mutarea mea la o altă echipă, cel mai important este EURO 2020. Vreau să încep cu dreptul.

Vom vedea dacă Ungaria va fi mai bună sau nu decât la partida din 2016. Sunt foarte organizați, sunt puternici și joacă acasă. Noi avem o echipă mai tânără decât în 2016 și avem un potențial uriaș. Personal, nu mai sunt același ca în urmă cu 18 sau cinci ani.

Sursa Foto: Profimedia Images

Cel mai inteligent lucru pentru fotbaliști este să se adapteze. Toți care vor să joace pentru o perioadă îndelungată trebuie să se adapteze, iar cifrele vorbesc pentru mine” a declarat Cristiano Ronaldo, în cadrul conferinței de presă, citat de Gazzetta dello Sport.

 

Sursa Foto: Profimedia Images

 

Grupa F de la EURO 2020

Franța

Ungaria

Portugalia

Germania

  • Ungaria – Portugalia – 19:00 se joacă la Budapesta
  • Germania – Franța – 22:00 se joacă la Munchen

Citește și EURO 2020 | SCOȚIA, ÎNVINSĂ DE CEHIA! GOL DE CARTEA RECORDURILOR

euro 2020portugaliagrupa fcristiano ronaldofrantaungariagermaniajuventusrealitatea