EURO 2020 | Favorita la trofeul continental pentru Cosmin Contra: „Pare cea mai tare ca lot”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 16 iunie 2021, ora 21:32,
contra ionut radu
contra ionut radu

Fostul selecționer al naționalei României a tras concluziile după disputarea primei etape a fazei grupelor turneului final care se desfășoară până pe 11 iulie, în 11 orașe de pe bătrânul continent. 

 

Franța l-a impresionat cel mai mult pe antrenorul de 45 de ani.

 

Pare cea mai tare echipă de la Europeanul acesta, ca lot, ca rezultatele din ultimii ani, pare cea mai solidă echipă.Cu Germani a fost un meci mai puţin spectaculos decât mă aşteptam eu, dar în careFranţa a ţinut la respect echipa Germaniei la ea acasă, ceea ce arată forţa acestei echipe.Vom vedea în meciurile următoare dacă Franţa e capabilă să ducă acest ritm”, a analizat Contra pentru Telekom Sport. 

 

 

O altă reprezentativă care l-a surprins plăcut pe fostul fundaș a fost și Italia.

 

 

 

„A jucat un fotbal total, m-a surprins că a făcut pressing după pierderea mingii, au fost foarte inspiraţi în faţa porţii. Au marcat 3 goluri, au jucat bine, m-a surprins plăcut Italia, nu mă aşteptam să joace de aşa manieră şi sunt curios să vedem cu adversarii mai dificili, ca cel din seara asta cu Elveţia, dacă se va exprima la fel. Sigur vor exista surprize pentru că orice echipă poate să pună în dificultate orice adversar puternic”, a mai completat „Guriță”.

 

 

Spania, țara în care Contra a jucat, dar a și antrenat nu mai este printre principalele favorite la trofeul câștigat de iberici în 2008 și 2012.

 

„N-avea cum să fie un festival pentru că Suedia nu e o echipă uşor de bătut, e o echipă foarte ordonată în plan tactic, fizic stau foarte bine şi nu e uşor să desfaci o apărare ca a Suediei. Doar cu posesia nu se mai câştigă”, a încheiat Contra. 

 

 

CITEȘTE ȘI –>> EURO 2020 | ABORDAREA UEFA ÎN CAZUL ERIKSEN, CRITICATĂ DIN NOU DE DANEZI: „A FOST TOTAL INACCEPTABIL, E NEVOIE DE O SCHIMBARE”

 

 

 

 

 

 

favoritespaniaeuro 2020contrarealitateaitaliafranta