EURO 2020 | Fost internațional român, după evoluția nord-macedonenilor: „Făceam mai mult”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 14 iunie 2021, ora 12:29,
Austria – Macedonia de Nord
Austria – Macedonia de Nord

Naționala de fotbal a României a ratat calificarea la EURO 2020, iar duminică a avut loc prima partidă găzduită de Național Arena, la turneul final.

Austria a învins reprezentativa Macedoniei de Nord, scor 3-1. Fostul internațional Lucian Sânmărtean (41 de ani) este de părere că „tricolorii” ar fi obținut un rezultat mai bun decât Macedonia de Nord, în partida cu Austria.

Cred că făceam mai mult decât Macedonia de Nord aseară! Dacă echipa națională era calificată, cu aportul fanilor, cu emoția pe care ți-o dă propriul teren, se putea face mult mai mult. Trebuie să ținem cont că jucătorii noștri au mult mai multă calitate individuală.

Am avut emoții când se cânta imnul și de o parte și de alta. Mi-ar fi plăcut să revăd echipa noastră, cu un cor superb, cu un imn superb! Am fi făcut mult mai mult decât Macedonia de Nord în fața Austriei. Din păcate, ne uităm la televizor sau din tribune„, a declarat Lucian Sânmărtean, pentru eurosport.ro.

 

 

Foto: Profimedia

 

 

Sânmărtean a evoluat de 21 de ori pentru naționala României, fără să înscrie. Cele mai importante echipe din cariera sa sunt Panathinaikos, Utrecht și FCSB. Sânmărtean s-a retras din activitate de la FC Voluntari, la vârsta de 38 de ani. În prezent, Lucian Sânmărtean este manager sportiv al loturilor naționale de juniori și patronul unei școli de fotbal.

Citește și EURO 2020 | AUSTRIA ȘI MACEDONIA DE NORD AU FĂCUT SPECTACOL LA PRIMUL MECI PE NAȚIONAL ARENA

Lucian Sânmărteanromaniamacedonia de nordeuro 2020fotbalrealitateaaustria