EURO 2020 | Gareth Southgate s-a decis! Formulă inedită pentru finala contra Italiei

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 20:30,
Southgate, Sursa foto- profimedia images
Southgate, Sursa foto- profimedia images

Anglia și Italia se vor duela în această seară, pe stadionul Wembley, de la ora 22:00, pentru cucerirea Campionatului European, cucerit ultima dată de Portugalia, în anul 2016!

Naționala condusă de Gareth Southgate a obținut accederea în ultima fază a competiției, după ce s-a impus în fața Danemarcei, scor 2-1, la finalul celei mai controversate partide de la EURO 2020. De cealaltă parte, selecționata lui Roberto Mancini a trecut de Spania, la loviturile de departajare, și speră să își treacă al doilea trofeu european din istorie în propria vitrină.

Până atunci însă, jurnaliștii englezii au dezvăluit formula de joc pe care Anglia ar urma să o folosească în această seară. Astfel, conform The Sun, Southgate va schimba sistemul de joc din 4-2-3-1 în 3-4-3, prin care vrea să combată jocul excelent pe benzi al Italiei. Astfel, britanicii vor avea un sistem de trei fundași atunci când atacă și o linie de cinci apărători în momentul în care elevii lui Southgate se vor apăra în jumătatea proprie.

Cum va arăta Anglia în finala EURO 2020 din această seară, potrivit presei engleze

Citește și NEBUNIA PE CARE A FĂCUT-O UN FAN ENGLEZ ÎNAINTE DE FINALA EURO 2020: ,,TOATĂ LUMEA VA STA LA COADĂ PENTRU ACEST TATUAJ”

 

spaniaeuro 2020echipa angliaitaliarealitatea