EURO 2020 | Italia deschide balul. Mancini: „Trebuie să oferim bucurie!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 14:14,
mancini_roberto

Squadra Azzurra dă lovitura de start la EURO 2020! După o perioadă grea, trebuie să le oferim oamenilor bucurie – este deviza selecţionerului Mancini înaintea turneului final. 

Italienii vor juca acasă, la Roma, meciul de deschidere cu Turcia. Favorită în Grupa A, Italia are privilegiul meciului de deschidere chiar pe Stadio Olimpico, iar Squadra Azzurra are un obiectiv mai important decât titlul continental! Italia a fost una dintre ţările cele mai afectate de pandemia de coronavirus începută anul trecut.

127.000 de oameni şi-au pierdut viaţa din cauza epidemiei de COVID-19 în Italia. 

 

„Cred că după tot ce s-a întâmplat, acum că situaţia devine mai bună cred că este timpul să oferim ceva bucurie şi acesta va fi scopul nostru întreaga lună. Vrem să distrăm oamenii, chiar dacă numai pentru 90 de minute, şi cred că va fi un moment frumos pentru toată lumea” – a declarat selecţionerul italian înaintea confruntării cu Turcia.

 

Înaintea debutului la EURO 2020, Italia are o serie extraordinară de rezultate. Squadra Azzurra este neînvinsă în ultimele 27 de meciuri, iar calificarea la EURO 2020 a obţinut-o cu victorii pe linie în preliminarii. Italia vine după opt victorii consecutive fără gol primit. 

Italia – Turcia, meciul de deschidere la EURO 2020, se joacă pe Stadio Olimpico, din Roma, de la ora 22:00.

CITEŞTE ŞI: EURO FĂRĂ ROMÂNIA! STELEA, REALIST: „DIN PĂCATE, NU MERITĂM!”

euro 2020turciameci de deschiderecalificăriroberto manciniitaliagrupa A
Luis Suarez bite

EURO 2020 VIDEO | Luis Suarez e istorie! Cine l-a urmat și și-a mușcat adversarul în Franța – Germania

germania franta profimedia

EURO 2020 | VIDEO | Franţa – Germania 1-0. Un autogol a făcut diferenţa