EURO 2020 | Jucătorul care a luat toate privirile: ,,Şi în ghips dacă intra, era mai bun decât mulţi”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 18 iunie 2021, ora 11:00,
Belgia/Sursa Foto: Profimedia
Belgia/Sursa Foto: Profimedia

La EURO 2020 spectacolul este pe ordinea de zi, mai ales după partidele care s-au disputat ieri, între Ucraina – Macedonia de Nord, Olanda – Austria şi Danemarca – Belgia.

În urma jocurilor de ieri de la EURO, un jucător din naţionala Belgiei a luat toate privirile. Kevin de Bruyne este fotbalistul care l-a impresionat şi pe un fost internaţional român.

Basarab Panduru spune despre mijlocaş că între el şi alţi jucători de la Campionatul European este o diferenţă uriaşă. Acesta crede că belgianul ar fi putut juca şi dacă ar fi avut piciorul imobilizat.

,,Belgia nu a jucat nimic în prima repriză, foarte slabi. Ți-ai pus semne mari de întrebare. Face o schimbare și se întoarce tot. Aici spuneam tot timpul, nu trebuie să fii inspirat, trebuie doar să ai jucători buni pe bancă. În cazul ăsta, din cale afară de buni.

Cred că jucătorul ăsta (n.red. – De Bruyne) și dacă avea piciorul în ghips intra pe teren și era mai bun decât mulți alții pe care i-am văzut la Euro. Eu n-am văzut în viața mea o diferență atât de mare între el și restul. Atenție, un jucător care s-a antrenat cum s-a antrenat în ultima vreme.

Intră, primește mingea cu spatele la colegi, la golul de 1-0. El îi vede, a știut ce face, a ridicat-o, l-a lăsat pe Thorgan Hazard cu poarta goală. Apoi a șutat și a marcat golul ăsta. De Bruyne face parte dintre fotbaliștii ăia mari de tot!”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekomsport.

Kevin De Bruyne a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în meciul cu Danemarca de la EURO 2020.

Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi EURO 2020 | DANEMARCA A ÎNCERCAT, DAR A ȘI LUAT! BELGIA, „DIAVOLI” ABIA DUPĂ PAUZĂ

de bruynebelgiapandururealitateaeuro 2020