EURO 2020 | Răzvan Lucescu, despre drama lui Eriksen. „Am avut un astfel de caz!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 15 iunie 2021, ora 19:37,
Eriksen la pamant
Eriksen la pamant

Răzvan Lucescu nu crede că cineva poate fi tras la răspundere pentru momentul în care danezul Eriksen a fost la un pas de tragedie. Antrenorul român a avut parte de o adevărată tragedie în Qatar.

Răzvan Lucescu crede că este greşit să fie căutaţi vinovaţi pentru situaţia pericoloasă prin care a trecut Christian Eriksen.

 

„Întâmplându-se o asemenea dramă, stai şi îţi pui tot felul de întrebări, te gândeşti cine trebuie tras la răspundere, dar eu cred că noi complicăm prea mult lucrurile. În fotbal, în sport, s-au mai întâmplat astfel de lucruri, în orice sector de activitate există un risc. Cine ştie ce este în spatele acestei situaţii, cine ştie ce este în corpul lui?” – este opinia antrenorului român.

 

În perioada petrecută în Qatar, Lucescu a avut parte de o tragedie la El Jaish. Ecuadorianul Christian Benitez a murit după meciul în care a debutat pentru echipa de atunci a lui Lucescu. Atacantul care evoluase şi în Premier League, la Birmingham City, avea 27 de ani.

„Şi eu am avut un astfel de caz, la El Jaish, un jucător ecuadorian, venise de două săptămâni şi după un meci în care a jucat 30 de minute, a murit. Toate controalele din lume le-a avut, a fost în Anglia, în Mexic, în Qatar. Sunt lucruri care nu pot fi descoperite” – a explicat Lucescu pentru Digi Sport.

CITEŞTE ŞI: EURO 2020 | POSTAREA CARE A ÎNDUIOȘAT O LUME ÎNTREAGĂ! FOTOGRAFIA PRIN CARE ERIKSEN ÎȘI LINIȘTEȘTE FANII

euro 2020danemarcael jaishrăzvan lucescuantrenoreriksenpaokchristian benitez