EURO 2020 | BREAKING NEWS | Eriksen a fost stabilizat la spital! Anunțul danezilor

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 21:33,
eriksen
eriksen

UPDATE 21:30: Partida s-a reluat cu cele patru minute din prima parte rămase de disputat. Va urma o pauză de cinci minute, după care, a doua repriză.

UPDATE: 21:13: Meciul Danemarca – Finlanda va fi reluat de la ora 21:30. Anunțul a fost făcut de Federația Daneză și confirmat de UEFA.

UPDATE 20:56: Cristiano Ronaldo a reacționat și el după scenele absolut dramatice cu Eriksen.

”Gândurile noastre și ale jucătorilor sunt alături de Christian Eriksen și familia lui. Lumea fotbalului stă laolaltă și speră la vești bune. Mă bazez pe tine că te întorci cât mai repede pe gazon, Chris! Fii puternic!”, a fost mesajul superstarului portughez.

UPDATE 20:30: Jucătorul a fost stabilizat la spital, conform Federației din Danemarca, iar decizia cu privire la continuitatea meciului va fi luată la ora 20:45, au confirmat pentru PRO TV reprezentanți ai UEFA.

UPDATE 20:20: Jucătorul a fost transportat la spitalul Rigshospitalet.

UPDATE 20:08: Eriksen ar fi indicat primele semne ale revenirii chiar în timp ce era transportat cu targa spre tunel.

Sursa foto: Getty Images

UDATE 19:50: Medicii au încercat să-l resusciteze, iar manevrele au avut succes. După 15 minute, meciul a fost întrerupt și suspendat. Eriksen a fost transportat în afara terenului, iar coechipierii au făcut un scut uman pentru a-i proteja dreptul la viața privată.

Meciul Danemarca – Finlanda a deschis Grupa B de la EURO, dar meciul a fost întrerupt.

 

Disputa dintre câștigătoarea competiției din 1992 și naționala nordică de pe ”Parken Stadium”, din Copenhaga, a început la ora 19:00, dar a fost întrerupt după ce un jucător s-a prăbușit pe gazon și și-a pierdut conștiința.

 

Christian Eriksen, mijlocașul lui Inter Milano, proaspăt campiont în Italia, a leșinat în finalul primei reprize, după o fază normală de joc. Danezul a fost resuscitat chiar pe gazon. Fanii prezenți pe stadion au fost îngroziți de starea vedetei daneze. La marginea terenului a apărut și soția fotbalistului, care a fost calmată de Kjaer și Schmeichel.

 

 

CITEȘTE ȘI –>> EURO 2020 | MECIUL ȚARA GALILOR – ELVEȚIA A FURNIZAT PRIMA SURPRIZĂ A TURNEULUI FINAL

danemarcaintererikseneuro 2020realitatea