EURO 2024. Florin Prunea crede că România e într-o grupă accesibilă

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 14 iunie 2024, ora 14:39,
Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Gheorghe Hagi (59 de ani), fostul mare jucător al echipei naționale, afirmase imediat după meciul Generației de Aur faptul că „tricolorii” pot ajunge în semifinale.

Opinia „Regelui” nu este împărtășită și de Florin Prunea, care nu are așteptări atât de mari înaintea Campionatului European din Germania.

„Grupa României este accesibilă, mai bine de atât nu puteam să picăm, cred eu. E accesibilă, însă trebuie să fim extrem de atenţi, pentru că întâlnim Ucraina, care am văzut cu toţii că trebuia să câştige cu Italia.

Belgia e clar că nu mai este aceeaşi echipă de acum câţiva ani, dar au câţiva jucători care pot face diferenţa. Şi Slovacia, care este marea surpriză a acestor preliminarii, cred eu. Deci avem şansa noastră.

Primul meci contează foarte mult, pentru că este meciul care îţi poate da încredere. Este meciul care poate aduce lângă tine o stare de spirit, contează foarte mult. Toate meciurile din grupă sunt importante, dar întotdeauna primul este cel mai important.

Eu nu sunt atât de optimist ca Gică. Pentru noi este foarte important să trecem de grupe, ar fi o performanţă incredibilă. Şi apoi mai vedem”, a declarat Florin Prunea, potrivit agepres.ro.

euro 2024ucrainaromania