EXCLUSIV | Mihailovici, pus la zid de fanii Petrolului:” Taie și spânzură la echipă”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 18:35,
mihailovici

Petrolul se zbate la mijlocul ierarhiei din liga secundă, iar fanii acuză comportamentul principalului finanțator al clubului. 

Suporterii susțin că Mădălin Mihailovici a ajuns să preia modelul brevetat de patronul liderului din Liga 1.

„Sincer, din ce cred eu și din ce am mai auzit, domnul Mihailovici se crede un fel de Gigi Becali, adică << Intră acum ăla, bagă-l pe ăla, joacă ăla>>. El taie și spânzură. Atât timp cât nu se pricepe la acest lucru să lase oamenii care sunt plătiți să facă chestia asta și care știu cu ce se mănâncă acest sport.

S-a întâmplat în primul an să dai greș, apoi și în al doilea la fel, vezi că ceva nu merge bine. Iar suporterii îți spun <<Fă asta și asta>>. Mai asculți și de cineva când ți se spune„, a fost comentariul lui Oliver, unul dintre liderii Peluzei ”I Ilie Oană”, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă.  

Fanii au luat atitudine după ultimele eșecuri ale ploieștenilor și au cerut demisia întregii conduceri a grupării galben-albastre.

„O să facem o ședință noi, ”Peluza I Ilie Oană”, alături de celelalte facțiuni ale galariei și o să ajungem la un consens. Trebuie schimbată conducerea pentru că altfel, echipa va fi acolo unde a fost și până acum. Noi căutăm soluții, e vorba în primul rând de conducere, nu de stafful tehnic neapărat, pentru că Viorel Moldovan este limitat”, a mai adăugat „Oliver”. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Detaliul evidențiat după calificarea tineretului la Euro 2021: “Sunt bucuros”

peluza ilie oanapetrolulMădălin Mihailovicigigi becalirealitateaoliver
gigi-becali-fcsb

Gigi Becali, gata să doboare orice record în Liga 1: „Vreau să fac un miliard în 10 ani!”

dragusin

O nouă ofertă pentru Radu Drăgușin! Intenția clară a fundașului român