EXCLUSIV | Adrian Bumbescu dă de pământ cu șefii fotbalului românesc: „Sunt numai ciudați pe acolo!”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 24 octombrie 2020, ora 18:30,
razvan-burleanu-mihai-stoichita

Antrenor la grupa de juniori U17 a Stelei, fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni este extrem de dezamăgit de felul în care actuala conducere a FRF gestionează fotbalul românesc. 

Principalul reproș adresat forului condus de Răzvan Burlenau vizează tot sectorul juvenil.

„Sistemul Federației este jalnic, au înființat 200 de echipe feminine ca să îl voteze pe Burleanu, nu sunt oameni de fotbal acolo, numai ciudați. Ne trebuie centre de juniori cum era Luceafărul pe vremuri, acum nici meciuri amicale nu putem face, jumătate dintre copii s-au lăsat în ultimele 6 luni de zile”, a fost părerea lui Adrian Bumbescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Bumbescu spune că în trecut și relația dintre președintele FRF și selecționerul tricolorilor era total diferită față de ce se întâmplă în prezent.

„Cine l-a pus pe Burleanu? Sunt puși cred după cât dă mai mult unul sau altul. Nici pe selecționer nu poate să îl ajute, îmi aduc aminte că Mircea Sandu mai vorbea cu Pițurcă. Erau ca doi principali, discutau despre sistemul de joc, despre un jucător sau altul”, a completat Adrian Bumbescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Mesajul trimis lui Rădoi după anunțul unei posibile plecări: “Ar fi fraier să facă asta”

bumbescufrfjuniorirealitatearazvan burleanu
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”