EXCLUSIV | Adrian Iencsi a dzvăluit obiectivul Rapidului: „Asta e în mintea lor”. Ce spune de transferuri

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 18 ianuarie 2022, ora 17:59,
ADRIAN IENCSI
ADRIAN IENCSI

Adrian Iencsi (46 de ani) a vorbit despre situația echipei Rapid. Gruparea de lângă podul Grant a promovat în Liga 1, la finalul sezonului trecut, iar după 21 de etape disputate ocupă locul 7, cu 32 de puncte, la egalitate cu Farul Constanța și CSU Craiova, ocupantele locurilor 6 și 5.

Mereu s-a vorbit ‘stai să o vedem pe Rapid peste 2-3 etape’. Mă bucur foarte mult pentru că a revenit în Liga 1 și pentru că a avut evoluții bune. A avut rezultate foarte bune, apoi era normal să apară și discrepanțe. Eu cred că se află pe un drum foarte bun. Au făcut 2-3 achiziții importante (n.r.: Răzvan Onea și Jakub Vojtus). Mă bucur că l-au luat pe Ionea, fundaș dreapta, era nevoie ca Belu să aibă dublaj. S-a creat concurență prin aceste achiziții.

Cred că Rapid va surpinde plăcut în continuare. Știu că în mintea lor e play-off-ul. Trebuie să ajungă acolo. Cerințele sunt și mai mari din partea suporterilor. Eu sunt sigur că Rapid va prinde play-off-ul”, a declarat Adrian Iencsi, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă HD.

Postul de televiziune Realitatea Sportivă HD se poate vedea în grila operatorului RCS/RDS, PE CANALUL 145.

Fostul fundaș central a fost campion cu Rapid în 2003.  Ca antrenor, Adrian Iencsi le-a pregătit de-a lungul timpului, pe FC Hunedoara, Turrris Turnu Măgurele, Foresta Suceava, Unirea Jucu, Dunărea Călărași, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, Rapid U 19, CS Universitatea Craiova II și Rapid.

Citește și EXCLUSIV | Adrian Iencsi, dezvăluiri din cariera de fotbalist: „A fost antrenorul care făcea o pregătire fizică spartană”

adrian iencsirapid