EXCLUSIV | Analiza lui Dinamo după aproape un tur de campionat: „Nu se poate spune asta despre ei”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 19:11,
Dinamo Voluntari
Dinamo Voluntari

18 jucători au adus „câinii” la echipă după apariția fondului de investiții reprezentat de Pablo Cortacero. 

Dinamo a obținut doar 9 puncte în primele 11 etape ale campionatului, în ciuda așteptărilor imense ale suporterilor. Și Emil Săndoi a fost surprins de parcursul roș-albilor.

„Nu m-aș fi așteptat, dar nici ei nu sunt o echipă deocamdată. Un Camara, un Borja Valle, sau fundașul Ba au jucat la un anumit nivel și se vede că au calitate tehnică. Unii au zis că au fost aduși de prin ligile inferioare din străinătate, dar eu văd că au jucat prin Liga 2 pe acolo.

E destul de greu să îi omogenizezi, ei vin într-o țară străină, e altfel de joc. Vedeți că sunt și jucători mari care au probleme de acomodare”, a precizat Emil Săndoi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Lotul lui Dinamo este cotat în acest moment la 13,4 milioane de euro, al șaselea ca valoare din Liga 1.

„Jucătorii ăștia din punctul meu de vedere dacă sunt plătiți și au ceva timp la dispoziție pot demonstra până la urmă că au calitate bună. Dacă toate lucrurile ar decurge normal ca într-un club profesionist, Dinamo o să urce.

Din punct de vedere sportiv ei au încercat să aducă jucători pe posturile pe care sufereau. Aveau nevoie de un fundaș central, l-au adus pe Ba. Aveau nevoie de un mijlocaș central și l-au adus pe Anton. Eu mă bucur că au renunțat la Popa pentru că Popa pe noi ne ajută foarte mult”, a mai adăugat antenorul Chindiei. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Pe cine mizează Emil Săndoi în lupta pentru titlu: “La momentul actual, ei sunt cei mai puternici”

transferuriemil săndoidinamochindiarealitatea