SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Anamaria Prodan anunță o adevărată lovitură în Liga 1: „Nici mama lui Becali sau a lui Rotaru nu o să mai facă asta!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 23 noiembrie 2021, ora 10:46,

Impresara a vorbit despre felul în care jucătorii din România sunt obligați de către patronii de club să semneze cu anumiți agenți!

Anamaria Prodan s-a numărat printre cei mai de succes oameni din fotbalul românesc în ultimii ani, iar fotbaliștii pe care i-a reprezentat de-a lungul timpului au prins mutări de senzație la echipele din străinătate. Cu toate acestea însă, Prodan a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă detalii mai puțin cunoscute din domeniul său de activitate și a declarat că jucătorii sunt forțați de către finanțatorii de club să semneze cu o anumită firmă de impresariat.

Cel mai recent caz este cel al lui Dennis Man, care deși era reprezentat de Anamaria Prodan, a decis în cele din urmă ca Giovanni Becali să se ocupe de transferul său la Parma.

„Business-ul pe care îl fac eu nu a simțit niciun recul. Răutăți au fost dintotdeauna pentru că e vorba de foarte mulți bani în fotbal. Vorbim despre jucători care de cele mai multe ori sunt amenințați și nu au putere să facă nimic.

Dar asta nu o să mai țină mult timp în România pentru că fotbaliștii aleg să semneze cu impresari din străinătate. Și atunci nu mai poate veni nici mama lui Gigi Becali sau a lui Rotaru și să zică ‘auzi, mă, dacă nu semnezi cu vărul meu, care și-a făcut o firmă de impresariat, asta pentru că eu sunt patron și te oblig să semnezi cu el.’ E o nebunie ce se întâmplă!”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

declaratiirealitatealiga 1anamaria prodan