EXCLUSIV | Anamaria Prodan, lovitura anului! Se reinventează după divorţul de Reghe şi revine la prima dragoste

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 21 noiembrie 2021, ora 19:27,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan (48 de ani) este cunoscută drept una dintre cele mai puternice şi influente femei din România, iar asta s-a văzut şi în ultimii ani la nivelul fotbalului, unde a realizat transferuri importante.

Femeia de afaceri a realizat transferul lui Nicolae Stanciu la Anderlecht, în vara anului 2016, pentru o sumă ce se apropia atunci de 10 milioane de euro. Acum, după o perioadă mai complicată pe plan personal, Anamaria Prodan este gata să se reinventeze.

Citeşte şi ACUZAŢII ŞOCANTE LA ADRESA REGRETATULUI MARADONA: ,,M-A VIOLAT! M-A TRAS DE PĂR PE SCĂRILE CASEI”

După ce a realizat transferuri de marcă şi afaceri de-a lungul timpului şi a fost la conducerea unor echipe de fotbal precum Universitatea Cluj sau Hermannstadt, impresara de jucători revine în presă.

Mai exact, Anamaria Prodan va intra în acţionariatul postului Realitatea Sportivă TV. Femeia de afaceri se va ocupa de structura editorială a noului post de televiziune.

Anamaria Prodan nu este străină de domeniul jurnalistic. Aceasta a activat în trecut în cadrul publicaţiilor ,,Ciao!”, “Indiscret” și “Ora”, dar a colaborat şi cu diferite televiziuni. Astfel, impresara de fotbalişti revine la prima dragoste.

Postul Realitatea Sportivă TV, unde Anamaria Prodan va fi acţionar, se va lansa pe data de 1 decembrie a acestui an, la ora 18.00.

„Este o provocare maximă pentru mine. Provenind din rândurile presei, mă întorc la prima dragoste. Am crezut în integritatea presei. Cred în oamenii tineri foarte pregătiți. Îi mulțumesc unui om care îmi este foarte drag. Se numește Paul Păcuraru. Am știut că gândim la fel. Vorbesc despre un canal de sport altfel decât ceea ce avem. Omul sfințește locul. Noi vom strânge o echipă frumoasă. Nu mă schimbă faptul că sunt patron de televiziune”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Citeşte şi VIDEO | ANAMARIA PRODAN VINE LA REALITATEA SPORTIVĂ. CUM SE REINVENTEAZĂ AGENTUL FIFA

 

actionarrealitatea sportiva tvanamaria prodanrealitateaimpresarfemeie de afaceri