EXCLUSIV | Nicușor Stanciu, asaltat cu oferte! Dezvăluiri incendiare, în direct la TV

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021, ora 19:30,
Nicusor Stanciu, sursa foto Slavia Praga/Facebook
Nicusor Stanciu, sursa foto Slavia Praga/Facebook

Nicușor Stanciu este printre cei mai valoroși fotbaliști români din ultimii ani, iar golul pe care l-a dat în meciul de astăzi stă mărturie acestui lucru.

Anamaria Prodan, agentul mijlocașului de 28 de ani, a vorbit, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, care este situația acestuia la echipa de club. Faimoasa impresară a dezvăluit că jucătorul ei are oferte din mai multe țări, dar singurul impediment este dat de pretențiile financiare ale Slaviei Praga, formație la care este numărul 1.

”Tu ai văzut cum lovește mingea? Când Lucian Sânmărtean mi-a spus prima dată de Stanciu mi-a spus: ia-l pe copilul acesta că e ceva fantastic. Când Luci îmi spunea vreodată să iau un jucător, nici nu m-am mai uitat de unde e, cum îl cheamă, ăla e. Stanciu e copilul lui Sânmărtean.

E cel mai bun jucător din campionat. Există oferte, dar în momentul acesta ne lovim doar de bani pentru că el a fost vândut și revândut pe bani foarte mulți și la cum joacă nu o să-l dea pe cinci-șase milioane. Cer bani foarte mulți, iar pe vremurile astea e foarte greu. Se fac din ce în ce mai puține transferuri. Este o criză la nivel mondial.

El a avut ofertă după ofertă din toate campionate: Turcia, America, Canada, Mexic, de peste tot. Nu s-au înțeles cluburile. La noi e simplu. Nici nu trebuie să-l sun pe Nico (n.r. Stanciu) să-i spun ce bani vrei, că eu știu.

(n.r. dacă Stanciu este sunat din partea altui agent) Doamne, Dumnezeule, știi cum e? Trup și suflet (n.r. dacă Stanciu este sunat din partea altui agent), deci nu există așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Realitatea Sportivă.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | STANCIU, PROVIDENȚIAL PENTRU SLAVIA PRAGA! CE A REUȘIT ÎN CEL MAI RECENT MECI DIN CEHIA

stanciuanamaria prodantransferrealitateaexclusivsanmartean