EXCLUSIV | Provocarea cea mai mare pentru Andrei Druță: „Este prima competiție de acest gen pentru mine”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 13 mai 2021, ora 14:32,
volei pe plaja

Component al loturilor naționale de ani buni, Andrei Druță reprezintă România în aceste zile la un turneu de volei pe plajă. 

Este vorba despre CE rezervat categoriei de vârstă U22 care are loc la Baden, în Austria.

„Nu sunt specializat pe volei de plajă, îl văd ca pe o relaxare, nu ca pe ceva de viitor. Este prima competiție importantă la care particip, poate vor mai apărea ocazii. Fac echipă alături de un fost coleg de-al meu de la Tomis.

Nu am avut șansa până acum să ajung la un CE de volei în sală, am avut o singură recalificare la U20 la un turneu în Cehia, dar acolo din păcate am pierdut toate meciurile”, s-a destăinuit Andrei, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Sportivul a plecat în Austria cu moralul ridicat. A câștigat toate meciurile turneului semifinal al Campionatului național U20, de la Tulcea, desfășurat între 7 și 9 mai.

„După ce revin de la Baden voi merge alături de colegii de la CTF Mihai I la faza finală programată între 19 și 23 mai. La lotul național am ajuns pentru prima oară în urmă cu șapte ani.  

Iar de atunci am câștigat medalia de argint la două ediții ale Balcaniadelor și la U18 și la U20. Pot spune că atunci a fost presiune mult mai mare decât va fi acum”, a încheiat Andrei Druță.   

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Povestea de succes a unuia dintre talentele din voleiul românesc: “Inițial m-am dus la fotbal”

 

realitateaCE de volei pe plajaandrei drutacampionatul national U20
eriksen1

Primele reacții după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren: „Haide Chris, fii puternic!”

eriksen

EURO 2020 | VIDEO | Danemarca – Finlanda, întrerupt după ce un fotbalist a leșinat pe teren