EXCLUSIV VIDEO | Anunțul momentului făcut de Dumitru Dragomir: „Asta va fi decisiv la viitoarele alegeri ale FRF”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 20:09,
mitica dragomir 2

Fostul președinte al LPF a mărturisit cum crede că va arăta viitorul scrutin pentru președinția FRF. 

Acesta ar trebui să aibă loc în 2022.

„Dacă schimbă regulamentul și nu mai are dreptul la doar două legislaturi tot Burleanu iese președinte. Dacă nu îl spijină politicul, îl spulberă alții. Dacă politicul vrea, îl schimbă, asta însemnând și serviciile. 

Vreau să vă spun că acum în mandatul al doilea nu a făcut mari greșeli Burleanu, a mai învățat câte ceva, problema este și pe cine ai aproape. Eu l-am cunoscut pe ăla de la Buzău, pe Bodescu, nu e așa de fraier ca alții”, a mărturisit Dumitru Dragomir, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

SURSA FOTO: Federația Română de Fotbal

Acesta a mai dezvăluit care este punctul slab al forului de la Casa Fotbalului în acest moment.

„Banii vin în urma rezultatelor și în urma marketingului bun, dar ei nu au așa ceva. Asta cu marketingul este o sarcină grea. Eu săptămână de săptămână mă pregăteam să fac greșeli să mă ia presa în primire, dar aduceam 10.000 de oameni în plus prin ce făceam marțea la conferințele de presă.

Eram urât de spectatori, dar asta făcea ca stadioanele să fie pline, pentru că fără un marketing bun sportul nu are niciun rost. Știam cu ce se mănâncă presa, dar eu îi respectam pe toți”, a mai adăugat fostul șef al LPF. 

CITEȘTE ȘI –>> Panică la CFR Cluj! Trei jucători au fost depistați pozitiv cu COVID-19, înaintea meciurilor cu UTA Arad și AS Roma

 

frfburleanurealitateaalegeridragomir
eriksen1

Primele reacții după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren: „Haide Chris, fii puternic!”

eriksen

EURO 2020 | VIDEO | Danemarca – Finlanda, întrerupt după ce un fotbalist a leșinat pe teren