EXCLUSIV | Atac la Ianis Hagi după evoluțiile de la națională: „Este un încrezut”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 29 octombrie 2020, ora 16:49,
ianis_hagi_spate_frfprc-2bnationala_u21_76953000
ianis_hagi_spate_frfprc-2bnationala_u21_76953000

Mijlocașul care a împlinit 22 de ani în urmă cu o săptămână nu este pe placul tuturor celor care iubesc echipa națională. 

Folosirea lui în 11-le tricolor este contestată.

E un semn de întrebare de ce e titularizat Ianis Hagi câteodată. Sunt 4-5 mijlocași mai buni decât el, nu joacă nici în Scoția, este un încrezut. Nu este copt pentru meciuri tari. Sigur că nu îl ajută nici fizicul, însă valoarea lui nu îl impune să fie printre titulari”, a fost părerea lui Romeo Pașcu, în exclusivitate la realitateasportiva.net. 

Și nu este singurul capitol la care suferim. Defensiva a încast 7 goluri în 3 meciuri jucate în luna octombrie.

„Pe cei din apărare nu îi luam nici la Brașov sau Astra pe unde am fost eu. Sunt foarte lenți, eu în trecut aveam fundași centrali care băteau vârful pe 50 de metri. Păi Nedelecearu credeți că l-ar putea ține pe Ibrahimovic spre exemplu?

Dragoș Grigore și Chiricheș sunt valori, păcat că au lipsit. Cred că și Tamaș era o alegere mai inspirată decât cei care au jucat în meciul cu Islanda”, a adăugat fostul conducător a stegarilor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Schimbarea antrenorului la FCSB, cerută tot mai insistent: “Rezultatele nu îl impun ca principal”

criticiromeo pascuianis hagirealitatearomaniadefensiva lenta