EXCLUSIV | Avertismentul clar trimis din teritoriu: „Nici Hagi nu are șanse la președinția FRF!”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020, ora 19:19,
BURLEANU
BURLEANU

Răzvan Burleanu a fost ales în fruntea FRF pentru a doua oară în aprilie 2018. Actualul șef al Federației este văzut favorit și pentru următorul scrutin de peste un an și jumătate. 

Indiferent care ar fi contracandidatul său. Delegat de joc în județul Timiș, Livian Hotico șochează.

„Nici Hagi nu are nicio șansă în condițiile actuale, nici Gică Popescu și nici Lupescu nu au avut deși nu erau niște neica nimeni. Singura șansă să se schimbe ceva este să se facă o curățenie în toate AJF-urile. 

Oamenii corecți poate ar putea fi sensibilizați de personalități ca Hagi, Popescu, dar cei direct interesați să își umple buzunarele nu, pentru ei nu contează. Sunt foarte mulți trimiși să descopere talente în țară, dar câte au ieșit la iveală în ultimii 6 ani? Acești oameni îi trag de mânecă pe cei cu care se întâlnesc și le spun de partea cui trebuie să fie”, a fost poziția lui Livian Hotico, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

Acesta explică cum reușește acest sistem să funcționeze.

„Există echipe afiliate pe genunchi care sunt stimulate financiar. Iar oamenii nu au uitat să le mulțumească cu votul lor celor care au fost darnici cu ei. De exemplu la Timiș, președintele de AJF a votat cum a vrut el, nu a întrebat membrii afiliați pe cine ar dori președinte la FRF. 

Cunosc omul, cunosc stilul, cunosc procedurile. A făcut presiuni asupra cluburilor de Liga 2 și Liga 3 din județ să voteze cu Burleanu în urmă cu doi ani. Doar 3 l-au ales atunci pe Lupescu. Le-a propus ajutor, sprijin, sunt chestiuni pe care le face de obicei. Dacă justiția va fi corectă va fi cutremur aici în Timiș și acesta va fi primul element care va genera principiul dominoului”, adaugă Hotico, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cum este văzută naționala României după trei eșecuri la rând: “Am avea probleme și cu Luxembrurg acum”

 

burleanuhagilivian hoticoalegerirealitateafrf