EXCLUSIV | Avertismentul primit de Petrescu în lupta CFR-ului pe mai multe fronturi: „Asta le lipsește în acest sezon”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 22 octombrie 2020, ora 23:38,
dan-petrescu
dan-petrescu

Fotbaliștii lui Dan Petrescu nu au timp de odihnă. Săptămână viitoare vor juca împotriva celor de la Young Boys Berna în etapa a doua a grupelor Europa League. 

Între cele două jocuri îi așteaptă însă și duelul cu FC Voluntari din etapa a 8-a a Ligii 1. Iar antrenorul campioanei a dezvăluit deja că va menaja mai mulți dintre titularii din această seară. Lucru pe care l-a făcut și în stagiunea trecută înaintea altor confruntări tari în Europa.

„În sezonul trecut au avut două echipe, anul ăsta nu mi se pare chiar la fel. O să fie greu de dus ritmul, mai ales pentru jucători cum este Ciprian Deac de 34 de ani care a reușit astăzi un gol și o pasă de gol. Sunt bucuros că l-am adus pe Debeljuh din Italia, atunci când eram la Hermannstadt.

E un luptător, a făcut un efort extraordinar. Cred că vor folosi în următorul meci mai mulți jucători care nu au jucat la Sofia, va fi greu în campionat, dar și așa au posibilitatea să câștige”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Acesta e convins că CFR nu se va îndepărta de titlu chiar dacă va neglija puțin competitția internă.

„În mod cert pentru CFR prioritară va fi din nou campania europeană, pentru că de aici vin bani buni. Sigur că ei au ca obiectiv și câștigarea campionatului și sunt convins că vor domina în continuare fotbalul românesc.

În iarnă trebuie să mai aducă vreo 2-3 jucători foarte buni și vor fi mult mai redutabili. Sunt convins că vor putea să remonteze acea diferența din clasament care îi separtă de Craiova. Nu cred că echipa din Bănie va merge și ea ceas, din victorie în victorie”, a mai declarat Iuliu Mureșan.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Care sunt șansele CFR-ului pentru o nouă calificare în primăvara europeană: “Eu asta simt”

 

cfr clujliga 1dan petrescurealitatealupta pentru titlu