EXCLUSIV | Burleanu, dinamitat: ”E jaf armat!”. Acuzații grave privind trucarea unor meciuri: ”Vedeți cotele la pariuri”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 18:33,
RĂZVAN BURLEANU ȘI VASILE DÂNCU
RĂZVAN BURLEANU ȘI VASILE DÂNCU

Florin Prunea a vorbit despre situația echipei CFR Cluj și a dezvăluit legăturile dintre președintele FRF, Răzvan Burleanu, și politicianul PSD Vasile Dîncu.

Fostul jucător și conducător de la Dinamo a vorbit și despre influențele celor doi în fotbalul românesc. Acesta a dezvăluit relația dintre Vasile Dîncu și Răzvan Burleanu, dar a amintit și despre celebra arestare a lui Gică Popescu.

Nu mișcă nimeni în fotbalul românesc fără Dîncu și Burleanu. Arbitraje, comisii, nimic nu e întâmplător. Ei dirijează tot. Ce fac ăștia acum e jaf armat, jaf la drumul mare.

Dîncu să facă public contractul! Cât încasează revistele și tot ce înseamnă birotica. Totul se face prin firma lui. Să facă public contractul.

E de notorietate că a fost în sufrageria celebră cu arestarea lui Popescu. Singurii care ne pot scăpa de ei sunt suporterii. Uitați-vă la rezulatele din Liga a 2-a, Liga a 3-a: 14-0, 15-0. Ia vedeți ce cote au la pariuri acele meciuri„, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

FC Botoșani a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, sâmbătă seară, într-un meci din cadrul etapei a opta a Ligii I. CFR Cluj rămâne pe prima poziție, cu 21 de puncte.

Citește și EXCLUSIV | REACȚIA LUI ILIE NĂSTASE DUPĂ CE EMMA RĂDUCANU A CÂȘTIGAT US OPEN: „NICI EA NU S-A AȘTEPTAT LA ASTA!”

exclusivflorin pruneavasile dâncupsdrealitateacfr cluj