EXCLUSIV | Reacția lui Ilie Năstase după ce Emma Răducanu a câștigat US Open: „Nici ea nu s-a așteptat la asta!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 12 septembrie 2021, ora 18:51,
EMMA RĂDUCANU, Foto: Profimedia
EMMA RĂDUCANU, Foto: Profimedia

Sportiva de doar 18 ani a scris istorie la US Open, după ce a izbutit să cucerească turneul la capătul unui parcurs senzațional!

Emma Răducanu ține capul de afiș în momentul de față, ca urmare a ultimelor rezultate înregistrate în tenisul de la cel mai înalt nivel. Fostul mare tenismen român, Ilie Năstase, a vorbit despre jucătoarea cu origini românești și a ținut să laude evoluțiile consistente ale acesteia. Totodată, „Nasty” a comentat și pe seama faptului că numele lui Răducanu este asociat tot mai mult cu România, mai ales după ultimele performanțe.

sursa foto- Profimedia Images

„Nici ea nu s-a așteptat la o asemenea performanță. E frumos că o fetiță de 18 ani vine din calificări și câștigă US Open. Emma Răducanu chiar a recunoscut că victoria asta a fost ca un Everest și că de acum încolo va merge din victorie în victorie.

Au mai fost jucători din Est care au câștigat turnee de Grand Slam. Avem Djokovic, Simona…dar sigur, condițiile sunt altele acolo, banii care se varsă în sport. Ea poate să se identifice cu poporul român doar prin nume, că altfel nu are prin ce. Acum dacă a învățat tenisul în Anglia, cum să o socotim româncă, să fim serioși?”, a spus Ilie Năstase, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și PRIMA REACȚIE A EMMEI RĂDUCANU DUPĂ SUCCESUL ISTORIC: „ÎN URMĂ CU TREI SĂPTĂMÂNI GLUMEAM DEPSRE UN ASTFEL DE TURNEU”

realitateatenisus opendeclaratiiemma raducanuilie năstase