EXCLUSIV | Cazul „Gaziantep”, repetat și în Liga 1: „Așa a pățit și la noi!”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 02 februarie 2021, ora 19:43,
sumudica

Până să ajungă un antrenor cu anumită cotă în fotbalul turcesc și nu numai, Șumudică și-a făcut „ucenicia” inclusiv la Concordia Chiajna. 

A ajuns la trupa ilfoveană în martie 2014 și a rezistat puțin mai mult de un an pe banca alb-verzilor. În primăvara lui 2015 s-a despărțit de clubul condus și atunci și acum de Cristi Tănase.

„Așa a pățit și la noi, deși nu era pe locul 3, cum s-a întâmplat la Gaziantep. E un antrenor bun, a și demonstrat în ultimul timp. Dar are stilul acesta, e conflictual, cu toată lumea intră în conflict. Și cu românii și cu arabii și cu turcii”, și-a adus aminte Cristi Tănase, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Șumudică a stat pe banca divizionarei secunde în 38 de meicuri oficiale. Au fost  8 victorii, 15 remzie și 15 înfrângeri în acea perioadă pentru vulturii din Chiajna.

„Chiar atunci când a venit la Chiajna, pentru că am venit împreună, mi-a spus: << Sunt băiat bun, dar problema mea e că intru în conflicte>>. E un tip vulcanic, glumeț, iar cei de la Gaziantep s-au supărat. Altă explicație nu ar fi”, a încheiat președintele Concordiei. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Premieră în Liga 1 după mai bine de 30 de ani? “Nu se va ajunge până acolo”

rizesporsumudicadespartire cu scandalconcordia chiajnarealitateacristian tănase
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”