EXCLUSIV | Ce șanse au Nicolae Badea și Cristi Borcea să revină la Dinamo: „Ar fi cu sufletul alături de club!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 12:30,
Cristi Borcea si Nicolae Badea
Cristi Borcea si Nicolae Badea

Noul președinte al celor de la Dinamo București, Iuliu Mureșan, a vorbit despre posibilitatea ca Nicolae Badea și Cristi Borcea să revină în Ștefan cel Mare, în cea mai grea perioadă din istoria clubului!

„Câinii” sunt în alertă cu doar o săptămână înainte de startul Ligii 1, astfel că au rămas fără antrenor principal, dar și fără ai mulți jucători de bază în ultimele zile. După ce Dușan Uhrin Jr. a anunțat că pleacă de la Dinamo din cauza situației actuale, Dario Bonetti este favoritul conducerii pentru a prelua banca „alb-roșilor” în următoarele zile.

Iuliu Mureșan a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre posibilitatea ca doi dintre foștii acționari din „Groapă” să revină la echipă. Actualul președinte al clubului consideră însă că atât Nicolae Badea, cât și Cristi Borcea au șanse minime să se alăture proiectului, însă a dezvăluit că este foarte aproape să obțină primele sponsorizări de la venirea la Dinamo.

„Domnul Nicolae Badea a fost mereu alături de Dinamo, dar acum nu este în cadrul clubului. Și eu știu că ajută clubul, doar că sunt doar de câteva zile în București și deocamdată nu am constatat dacă este adevărat sau nu acest lucru. Referitor la Cristi Borcea, eu, din câte știu, nu vrea să mai audă de fotbal și nu cred că se pune problema să vină lângă noi, deși ar fi cu sufletul și cu dărnicia alături de Dinamo.

Eu știu că nu este posibil să vină, dar mai avem și alți oameni, care nu sunt așa de cunoscuți, și care sunt dispuși să investească. Chiar astăzi, la Cupa DDB, au venit mai multe persoane care dețin firme puternice și probabil zilele următoare vom semna și primele două contracte de sponsorizare.”, a spus Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | IULIU MUREȘAN A CONFIRMAT DESPĂRȚIREA DE DUȘAN UHRIN JR.! CE ANTRENOR ESTE FAVORIT SĂ VINĂ LA DINAMO

liga 1nicolae badeadinamoiuliu mureșandeclaratiirealitateacristi borcea