EXCLUSIV | Cheia calificării campioanei în primăvara europeană: „E condiție de bază”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020, ora 17:38,
cfr-cluj-europa-league

După rezultatele de aseară din grupa A a Europa League, CFR-ul a coborât din poziția de lider pe locul 3. 

Avantajul mare al reprezentantei României în competiție este că din cele 3 meciuri rămase de jucat, 2 vor fi pe teren propriu, situație inversă față de cea în care se va afla contracandidata la calificare, Young Boys Berna. Totuși, fără unul dintre jucătorii accidentați, lui Deac & Co le va fi foarte greu să își îndeplinească obiectivul.

„Șansele de calificare tot CFR le are, dar cu condiția să își revină măcar Vinicius.  Dan Petrescu a trebuit să improvizeze cu Roma și s-a văzut. Nu au putut compensa nici Ciobotariu și nici Manea. Nu au repere, au gresit la toate golurile.

Nu au jucat pe postul lor, dar e scuzabil. Trebuie să rămânem alături de ei pentru că este echipa care ține steagul sus. Dacă CFR-ul îi bate pe bulgari și va face un egal în Elveția, cred că va merge mai departe”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru RealitateaSportivă. 

Echipa nu ar fi rămas descoperită în defensivă dacă șefii s-ar fi mișcat mai repede, este de părere fostul președinte al grupării clujene.

„Ei l-au adus pe Ben Youssef, dar nu are drept de joc în Europa. Dacă semna până când se putea trimite lista la UEFA îl puteau folosi. Acum poți să iei oricâți jucători pentru că îi poți utiliza doar în primăvară.

E important însă că poate juca în campionat, pentru că și acolo e nevoie. CFR-ul este la a doua infrangere la rând și nu e bine. Cu Gaz Metan s-a mai întâmplat să avem probleme și când eram eu președinte, sunt și rivalități locale”, a completat fostul conducător al feroviarilor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Șefii CFR-ului, puși la zid după declarațiile tranșante de duminică seară: “A fost o exagerare!”

realitateaiuliu mureșanprimavara europeanacfr clujviniciusEuropa League
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”