EXCLUSIV | Comparația refuzată de un antrenor român: „V-ați gândit ce reacții ar fi?”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020, ora 12:44,
dan-petrescu-1000×600

CFR Cluj este singura noastră reprezentantă în ultimele două sezoane ale grupelor cupelor europene. 

Pentru că naționala traversează o perioadă critică unii dau exemplul mașinăriei lui Petrescu ca model pentru viitoarea construcție a lui Rădoi. Petre Grigoraș nu este însă de aceeași părere.

„Nu trebuie să facem o comparație între CFR Cluj și echipa națională. Ați văzut media de vârstă pe care o au clujenii la meciurile din Europa League? E de peste 30 de ani.

Ce s-ar întâmpla dacă un selecționer ar veni cu o astfel de medie de vârstă la prima reprezentativă? Dacă Dan Petrescu care lucrează lucrează zi de zi cu ei, ar veni la lot cu un stil de joc după modelul CFR și ar pierde ce s-ar întâmpla? s-a întrebat antrenorul într-o reacție oferită în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Dan Petrescu a refuzat în 2017 propunerea de a pregăti naționala. În cazul lui Gică Hagi lucrurile ar sta total diferit.

„Hagi nu cred că a fost sunat că ar fi spus dacă ar fi fost așa. Cred că s-ar duce și pe jos de la Constanța la București dacă i s-ar propune la cât de mult știu că iubește echipa națională” , a mai fost de părere Petre Grigoraș. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Secretul parcursului roș-albaștrilor din acest sezon: “Este benefic pentru echipă”

petre grigorașhagiPetrescuromaniarealitateacfr cluj
rednic

Mircea Rednic e gata să preia o nouă echipă: ,,Sunt în discuţii avansate”

hagi farul

În ce națională ar vrea Gică Hagi să joace la EURO 2020: „E tânără, frumoasă, arată bine”