EXCLUSIV | Condiția pentru ca o echipă de Liga 1 să nu aibă emoții și anul ăsta: „Trebuie să păstrăm disciplina”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 13:01,
chindia uta

Chindia a început foarte bine acest sezon, iar ultima clasată din stagiunea precedentă este acum în prima jumătate a clasamentului Ligii 1. 

Emil Săndoi așteaptă ca echipa lui să aibă și în cele cinci etape rămase până la finalul turului același parcurs.

„Vreau să ne păstrăm disciplina de care am dat dovadă până acum, pentru că avem o echipă relativ tânără cu jucători fără o experiență deosebită. Nu sunt mulți care au jucat meci de meci în sezoanele trecute. Noi cu excepția lui Florea care are 32 de ani, majoritatea sunt sub 25 de ani. Sunt și la 21 de ani vreo 3.

Nu vreau să avem fluctuații, asta mă interesează în primul rând și atunci ne vom putea păstra pe o linie de plutire în ce privește rezultatele. Sper să nu mai avem probleme cu virusul ăsta, la vreo 3 meciuri am suferit, am avut infectări. Ne-a costat niște puncte, îmi doresc să luăm puncte, dar nu vă pot spune acum câte”, a declarat Emil Săndoi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Prima dintre adversarele Chindiei este Sepsi. Meciul se joacă luni seară.

„Sepsi este o echipă foarte grea, înainte de începerea campionatului și-a asigurat semnăturile unor jucători, nu au stat la ciuguleală să găsească un jucător liber pe bani mai puțini. Au bancă foaret bună, au suferit probabil la realațiile de joc.

Sepsi cred că după cele trei care sunt acum în față este a patra echipă ca potențial în Liga 1, într-un timp relativ scurt va fi și o echipă, e o echipă foarte grea, o văd sus, în primele 4 fără probleme. Sunt surprize multe în campionatul ăsta și parcă și echipele din vârf fac mai mulți pași greșiți decât în campionatele trecute”, a completat antrenorul Chindiei. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Exemplu pentru dinamoviști? “Am jucat aproape un sezon întreg fără bani și am luat titlul!”

emil săndoiliga 1realitateachindiaanalizasepsi
reunire academica

Noutatea de la reunirea Academicii Clinceni! Un fost dinamovist a ajuns sub comanda lui Ilie Poenaru

csa

Tragedie în familia Stelei. Un fost campion a încetat din viață