EXCLUSIV | Conducerea „câinilor”, pusă la zid în cazul Gueye: „Nu trebuia iertat din prima”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 14 martie 2021, ora 22:13,
Magaye Gueye

Senegalezul depistat pozitiv la cocaină la testul efectuat după meciul cu FCSB din Cupa României a mai avut un derapaj extrasportiv înaintea respectivului moment. 

A postat niște imagini pe rețelele de socializare înconjurat fiind de două domnișoare la o petrecere privată. În timpul filmărilor, atacantul înjură clubul la care evoluează, stârnind mânia fanilor din DDB, dar și a tuturor suporterilor dinamoviști.

Cu toatea acestea, fotbalistul de 31 de ani nu a fost exclus din lot și astfel s-a ajuns la episodul controlului doping pe care Gueye l-a picat pe 10 februarie. Iar Cristi Pulhac amendează decizia luată la vreme de factorii de decizie din Ștefan cel Mare.

„El nu trebuia iertat din prima, nu este un jucător care să își dea interesul pentru club. Nu are cum să fie atașat de culorile roș-albe, pentru că nu și-a făcut junioratul acolo dar trebuie sa fii profesionist.

Și eu când am fost la altă echipă mi-am dat interesul, pentru că oamenii își dau seama dacă pui sau nu suflet. Dacă se lua inițiativa desfacerii contractului nu se mai ajungea la situația asta. Dinamo nu avea nevoie de așa ceva. Și așa fotbalul nu mai este ce a fost, de ce trebuie să ieșim din nou în față cu astfel de situații?”, a fost reacția lui Cristi Pulhac, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 

Iar fostul arbitru Marius Avram l-a completat pe fostul fundaș al „câinilor”.

„Asta le mai lipsea celor de la Dinamo să se mai întâmple și acest caz nefericit, situația are și o notă ironică pentru că ei au cerut controlul antidoping și iată că un jucător de-al lor a greșit. Există un departament la orice cub care monitorizează activitatea exstraportivă a jucătorilor.

Dar din cauza vidului de la Dinamo nu se știe cine conduce și jucatorii se simt nesupravegheați și calcă strâmb. Poate e bine că s-a descoperit acum pentru că se elimină buruienile. Faptul că acest jucator a greșit el va suporta singur consecințele. Dacă avea o clauză în contract se poate cere rezilierea contractului”, a spus fostul arbitru FIFA. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cristi Pulhac, mărturie incredibilă în direct la Realitatea Sportivă: „Nu am ieșit din casă trei luni!”

 

pulhacdinamogueyerealitateascandal dopajmarius avram
Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda

eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal