EXCLUSIV | Contra rămâne la Dinamo! ”Nu va pleca! A obținut un balon de oxigen”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 15 noiembrie 2020, ora 21:07,
contra dinamo

Cosmin Contra a obținut doar o victorie în acest sezon, însă un fost președinte al ”câinilor” crede că tehnicianul va rămâne la Dinamo.

În actuala ediție de campionat, ”Guriță” a stat pe banca roș-albilor la 9 partide. În aceste meciuri, dinamoviștii au înregistrat 6 înfrângeri, 2 remize și un succes.

Constantin Anghelache este de părere că suflarea dinamovistă trebuie să aștepte până la finalul turului sezonului regulat pentru ca o decizie finală să fie luată.

Fostul președinte al lui Dinamo crede că Contra va rămâne în continuare în Ștefan cel Mare,  pentru a își îndeplini obiectivul principal: calificarea în play-off.

”Ei l-au ales pe Cosmin pentru că a jucat în Spania. Îl cunosc. El e un înțelegător al fotbalului și al limbii. Față de etapa anterioară, Contra a obținut un mic balon de oxigen. Mă așteptam ca fotbaliștii să fie mai agresivi. Sub presiunea acestor comentarii fără sfârșit, el trebuie să aibă o reacție. 

Nu va pleca. Dacă ar pleca, se întâmplă lucruri mai importante în grupul spaniolilor decât ne imaginăm noi. Ei pot lua chiar și locul 9, dar și 13. Vor sezonul ăsta să ajungă în play-off, iar în viitor să câștige campionatul. Există suficient de mult timp. Noi nu avem răbdare și facem variante. Eu zic să mai așteptăm până la turul campionatului regulat.” a declarat Constantin Anghelache pentru realitateasportiva.net.

Citește și EXCLUSIV | Cât câștigă, de fapt, dinamoviștii: ”A văzut cineva vreun contract?”

realitatea sportivadinamoliga 1Constantin Anghelachecosmin contraexclusiv
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”