EXCLUSIV | Cristi Borcea, moment de sinceritate! Ce spune despre implicarea sa la Dinamo

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 20 decembrie 2021, ora 00:51,
CRISTI BORCEA
CRISTI BORCEA

Fostul acționar al lui Dinamo a fost la conducerea clubului din Ștefan cel Mare între anii 1995 – 2012, perioadă în care „câinii” se băteau an de an pentru locurile fruntașe!

Ajuns la 51 de ani, Cristi Borcea a decis să iasă din fotbal și să renunțe la pasiunea pe care a avut-o de-a lungul vieții. Cu toate acestea, afaceristul a rămas la curent cu toate informațiile de la fosta sa echipă și s-a arătat extrem de dezamăgit din cauza situației critice din „Groapă”.

Întrebat dacă se implică în vreun fel la Dinamo în momentul de față, Cristi Borcea nu a ezitat să răspundă. Acesta a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă că nu mai are nicio legătură directă cu clubul la ora actuală și a dat de înțeles că nici pe viitor nu ia în calcul o revenire în fotbal.

„(n.r. despre implicarea la Dinamo) Nu, deloc. Plătește și tu operație pe cord, plătește și vreo 5 milioane de euro, fă și vreo 5 ani jumătate de pușcărie și o să vezi de ce. Nimeni nu a mai făcut pușcărie din fotbal, noi am fost dați exemplu. Uitați unde a ajuns Penescu, Porumboiu, Iancu, Mititelu… a scăpat vreunul? I-a mai ars cuiva de fotbal după asta? Noi aveam cea mai mare notorietate. S-au băgat bani mulți în fotbal, să știți. Singurul care a scăpat de închisoare a fost Adrian Porumboiu. Cred că a băgat peste 25 de milioane de euro în fotbal.” a spus Cristi Borcea, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și VIDEO | Mircea Rednic, de partea fanilor după cele mai recente incidente: „Se mai întâmplă. Ei au ținut clubul în viață”

dinamodeclaratiicristi borcealiga 1