EXCLUSIV | Cristi Borcea pariază pe Iuliu Mureşan la Dinamo: ,,E omul cel mai calificat! Eu alegeam dintre ei doi”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021, ora 00:48,

Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea din puncte de vedere sportiv. Echipa a intrat în vară în insolvenţă, iar în prezent se află pe locul 15 în Liga 1, cu doar 12 puncte acumulate în clasament.

Pentru a nu intra clubul în faliment şi pentru a-l pune pe picioare, la Dinamo a fost adus Iuliu Mureşan pe postul de director executiv. De la venirea sa, clubul din Ştefan cel Mare nu a mai acumulat datorii la jucători, însă echipa are un parcurs de coșmar în Liga 1 – 15 înfrângeri, 3 victorii şi 3 egaluri.

Citește și EXCLUSIV | Cristi Borcea, moment de sinceritate! Ce spune despre implicarea sa la Dinamo

Cristi Borcea, fost finanţator la Dinamo, mizează pe Iuliu Mureşan că va salva situaţia grupării ,,roş-albe”. Acesta este de părere că ,,Doctorul” este cel mai calificat pentru a readuce Dinamo spre glorie. Ioan Mărginean ar mai fi fost o soluţie pentru trupa lui Rednic, mai susţine Cristi Borcea.

,,Echipa asta, nu(n.r. Să se salveze de la retrogradare). Dacă se iau 5-6 jucători.  Mureşan e un preşedinte bun, e omul cel mai calificat, pentru că a trecut cu CFR prin insolvenţă. Dacă Rednic din 20 de jucători îi ies 5-6 buni, Dinamo scapă de retrogradare.

N-are nicio legatură cu Dinamo, a mai luat campionate. Nu să vină un conducător dinamovist, ci unul care să ştie cum să scoată o societete din insolvenţă. Eu alegeam dintre doi, Marginean care a fost la Mediaş şi Mureşan. Atât.”, a declarat Cristi Borcea, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

cristi-borcea-dinamo

Citeşte şi EXCLUSIV | Borcea, nemilos cu jucătorii lui Dinamo: „Doar nu-i numiți fotbaliști pe ăștia de acum?”

cristi borceaexclusivdinamoiuliu mureșanliga 1