SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Cum a ajutat Gigi Becali un fost patron de club din Liga 1: „I-am trimis 10 tratamente de COVID!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 18:59,
Gigi Becali, patronul lui FCSB
Gigi Becali, patronul lui FCSB

Afaceristul din Pipera a mărturisit în mai multe rânduri că a fost salvarea mai multor persoane infectate cu COVID-19!

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a fost una dintre persoanele care s-au oferit încă de la începuturile pandemiei să ajute oamenii și să aducă în țară medicamentele necesare. Marius Șumudică, Dani Coman, Anamaria Prodan, Ionuț Luțu sunt doar câteva dintre numele care s-au vindecat de COVID-19, după “rețeta” afaceristului din Pipera.

Acum, Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă că i-a trimis mai multe tratamente împotriva COVID-19 și lui Adrian Porumboiu, fostul patron al celor de la FC Vaslui.

adrian-porumboiu-gigi-becali

„Porumboiu e cel mai bun băiat, dar nu e prietenul meu. Eu jucam poker cu el, atât. Nu aveam treabă. Eu i-am dat acum 10 tratamente de COVID. Pentru mine nu contează, mi-a zis că are nevoie și i-am dat. Eu nu țin cont, de exemplu, că el e împotriva FCSB-ului și ajut. Nu mă supăr pe el că zice că nu a fost penalty aseară la meciul cu Mioveni.” a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | GIGI BECALI, DECLARAȚII HALUCINANTE DESPRE VACCINUL ANTI COVID-19: „NU VREAU SĂ MĂ TRANSFORME ÎN TRANSOM! SUBSTANȚA MODIFICĂ GENETIC”

gigi becaliadrian porumboiuCovid-19declaratiirealitatea