EXCLUSIV | Cum a fost interzis Gică Popescu la şefia Federaţiei: ,,Nici ei nu au vrut să fie arestaţi! Nu îi face bine nici lui”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 03 decembrie 2021, ora 11:18,
Gică Popescu
Gică Popescu

Pe data de 4 martie 2014, în ziua premergătoare alegerilor pentru președinția Federației Române de Fotbal, la care era favorit, fostul mare internaţional Gică Popescu a fost arestat.

Curtea de Apel l-a găsit vinovat în celebrul dosar al Transferurilor, alături de alte nume grele din fotbalul românesc.

Victor Becali, agent de jucători, a vorbit despre arestarea lui Gică Popescu dinaintea alegerilor FRF din 2014. Acesta spune că arestarea fistului mare fotbalist s-a făcut pentru că ,,aşa a trebuit să fie”.

Citeşte şi CUMPLIT! CE S-A ALES DE O FOSTĂ CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI: ,,AM FOST BĂTUTĂ, ABUZATĂ, M-AM INFECTAT CU HIV ŞI M-AU MUŞCAT ŞOBOLANII”

,,Mai contează? Nu e vorba de Maradona, nu au vrut să fie arestaţi nici Messi, nici Ronaldo, nimeni, Discutăm aceleaşi pe care le vom mai discuta, e un fapt discutat, nu îi face bine nici lui Gică Popescu. Asta a fost, a trebuit să fie, aşa a fost.

Daca Ionut Lupescu însoţit de toată crema fotbalului românesc a luat mai puţine voturi decât Gică Popescu. Gică Popescu a luat 102. Toţi care vin şi spun că l-a dat politicul, asta spun când pleacă. Toţi zic ,,ăia vor sa vină să fure”. Dar tu când ai venit, de ce ai venit?”, a declarat Victor Becali, la Realitatea Sportivă.

Citeşte şi VIDEO | CINE AR FI COMANDAT ARESTAREA LUI GIGI BECALI, GIOVANNI BECALI ȘI GICĂ POPESCU. ESTE UN FOST PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI

frfarestareexclusivrealitateagica popescuvictor becali