EXCLUSIV | Cum a scăpat Mario Iorgulescu de mandatul de arestare: „Acest lucru l-am invocat noi” VIDEO

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020, ora 21:08,
Gino-Iorgulescu-și-Mario-Iorgulescu-840×500
Gino-Iorgulescu-și-Mario-Iorgulescu-840×500

Avocatul Cristian Ene, cel care îl apară pe fiul președintelui LPF, a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă motivul pentru care măsura luată în urmă cu o lună a fost revocată. 

Curtea de Apel a anulat mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Mario Iorgulescu.

„Tribunalul Bucuresti nu a definit procedura de citare a domnului Iorgulescu, astfel încât norma legală să fie respectată. Judecătorul a apreciat în mod greșit că procedura e îndeplinită, iar singura modalitate de corectare a acesteia era formularea contestației la instanța superioară.

La Curtea de Apel București, judecătorii au constatat, într-adevăr, că excepția ridicată de mine este una legală și întemeiată, drept urmare a aplicat dispozițile legale și a dispus anularea mandatului internațional de arestare și retrimirea cauzei spre judecare la Tribunalul București” a precizat avocatul apărării.

Acesta a anunțat că Mario Iorgulescu se află în continuare în spitalul din Italia unde a fost internat imediat după ce a fost transferat din țară pentru alte îngrijiri medicale.

„Urmează decizia Tribunalului București ca primă instanță sesizată, ce decizie va lua pe viitor, după ce se va îndeplini procedura de citare în mod legal, instanța va pronunța o o hotărâre și de asemenea orice parte interesată are dreptul să atace decizia la Curtea de Apel București.

În acest moment, domnul Iorgulescu nu are niciun fel de măsură preventivă, este o persoană nevinovată în cauza pentru care s-a solicitat luarea de măsuri preventive, însă se află în continuare în această imposibilitate obiectivă datorită stării medicale pe care o dorim cât mai repede să fie una cât mai bună” a încheiat Cristian Ene intervenția în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

CITEȘTE ȘI –>> Șoc total în Belgia! Un club imens este la un pas să fie trimis în Liga a 4-a. Un român, direct afectat

cristian enemario iorgulescumandat de arestare anulat