EXCLUSIV | Cum este văzut Ianis Hagi de o legendă a fotbalului românesc: „Nu se întâmplă întotdeauna așa”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020, ora 11:47,
ianis hagi romania
ianis hagi romania

Ianis Hagi tocmai a împlinit 22 de ani, vârstă la care tatăl său câștiga Supercupa Europei. 

Juniorul familiei este așteptat să ridice naționala la fel cum a făcut-o Regele în trecut, dar Emerich Dembrovschi spune că nu întotdeauna copiii își pot depăși părinții.

„De la Ianis se așteaptă să fie mai bun decât taică-su, însă nu se întâmplă întotdeauna așa. El poate fi un jucător de națională, dar nu neapărat un lider așa cum a fost Hagi. Nu se poate numai cu individualități, avem nevoie de valoare colectivă”, a declarat Emerich Dembrovschi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Generația lui Ianis Hagi reprezintă viitorul naționalei. Dacă obiectivul Qatar 2022 pare greu de îndeplinit, Europeanul următor nu trebuie să îl mai ratăm.

„Trebuie să fim optimiști, ce să facem altceva? Acum nu au experiență așa mare, dar trebuie să prindă rutină la echipele de afară. E foarte greu să ne calificăm la Mondial, poate la viitorul turneu final să ajungem să avem un cuvânt de spus.

Mai contează și condițiile care ni se oferă, noroc cu acest Euro că mai facem și noi niște stadioane. Altfel nu cred că ne apucam de ele”, a completat Dembrovschi. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Există și români optimiști după cele trei eșecuri ale naționalei: “Trebuie găsită o formulă magică”

 

realitateagheorghe hagiCM 2022comparaţieemerich dembrovschiianis hagi