EXCLUSIV | Dan Petrescu, contrazis de şefii clubului: ,,Nu sunt de acord cu el”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 24 ianuarie 2022, ora 15:32,
Dan Petrescu/Sport Pictures
Dan Petrescu/Sport Pictures

Dan Petrescu s-a declarat dezamăgit la finalul jocului cu FCSB, încheiat la egalitate, scor 3-3. Acesta şi-a reproşat schimbările pe care le-a făcut în prelungiile jocului.

În minutul 90+3, Dan Petrescu i-a introdus pe teren pe Cătălin Itu şi pe Mike Cestor. Conducerea clubului ardelean a reacţionat după modificările efectuate de tehnician.

Cristi Balaj, preşedintele clubului CFR, spune că nu este de acord cu ce a declarat Dan Petrescu, pentru că echipa nu a făcut schimbările pentru tragerea de timp, ci pentru a se întări defensiva şi să rupă ritmul de joc al FCSB-ului.

,,Noi trebuie să vedem exact ce remediem. Echipa nu este într-o formă maximă, am avut un cantonament greu. A fost soare, terenuri, totul impecabil. S-a muncit foarte mult. E perioada în care asiguri încărcarea jucătorilor. Prospeţinea va veni după 3-4 etape. Jucătorii au acumulat oboseală. Din acest punct de vedere a lipsit prospeţine. Nu sunt de acod cu antrenorul cu schimbările.

Schimbări nu s-au făcut pentru a trage de timp. E obligat, când în prelungiri apar schimbări, arbitrul este obligat să adauge cel puţin 30 de secunde. Noi n-am făcut acele schimbări pentru a trage de timp. Antrenorul a simţit să rupă puţin ritmul lor, nu ca să tragă de timp. S-a introdus un jucător defensiv. Mi s-a părut corectă schimbarea, pentru că trebuia să aglomerăm defensiva.”, a declarat Cristi Balaj, la Realitatea Sportivă HD.

Postul de televiziune Realitatea Sportivă HD se poate vedea în grila operatorului RCS/RDS, PE CANALUL 145.

Citeşte şi EXCLUSIV | Discuţie secretă între actuala şi fosta conducere a CFR-ului: ,,Am vorbit cu Marian Copilu”

cfrgigi becalicristi balajliga 1exclusivfcsb