EXCLUSIV | Discuţie secretă între actuala şi fosta conducere a CFR-ului: ,,Am vorbit cu Marian Copilu”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 24 ianuarie 2022, ora 15:02,
CFR Cluj
CFR Cluj

Odată cu ratarea calificării în grupele Europa League la începutul sezonului, patronatul lui CFR Cluj a decis să schimbe conducerea clubului.

La câteva luni de la pleacara lui Marian Copilu, în Gruia a sosit pe poziţia de preşedinte al clubului Cristi Balaj, fost arbitru şi preşedinte al ANAD. Înainte de a semna cu gruparea din Ardeal, Cristi Balaj şi-a adunat toate informaţiile necesare pentru face pasul către poziţia de conducător al unuo club de Liga 1.

După ce a fost instalat la CFR Cluj, Cristi Balaj mărturişte că a purtat conversaţii şi cu Marian Copilu, pentru că avea anumite nelămuriri cu privire la lucrurile care s-au făcut în club.

,,Nu joacă preşedinţii.Eu sunt în relati bune cu Mihai Rotaru. Pe mine m-a sunat Copilu, că mai povesteam anumite nemulţumiri. Până să vin am fost informat, apoi am descoperit. Trebuie felicitaţi toţi cei care au fost la club, care au adus campionate.

Meritul pentru câştigarea campionatului va fi al jucătorilor şi statff-ului tehnic. Eu nu accept sa se spună ca Balaj a câstigat. Că jucătorii au făcut un parcurs bun, eu nu am niciun merit. Nu e corect faţă de antrenori, jucători. Noi suntem o rotiţă mică. Meritul e al jucătorilor şi al antrenorilor, cei care au fost.”, a declarat Cristi Balaj, la Realitatea Sportivă HD.

Postul de televiziune Realitatea Sportivă HD se poate vedea în grila operatorului RCS/RDS, PE CANALUL 145.

Citeşte şi Prima ratată de jucătorii lui CFR Cluj după derby-ul cu FCSB! Ce sume aveau promise fotbaliştii pentru victorie

cristi balajliga 1marian copilucfr cluj