EXCLUSIV | Debutul la Tokyo, lăudat de un fost mare internațional: „Mie echipa României mi-a plăcut”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 16:55,
România olimpică, sursă foto: Profimedia
România olimpică, sursă foto: Profimedia

Reprezentativa U23 a României a debutat cu dreptul la turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Echipa condusă de pe margine de Mirel Rădoi a reușit să câștige în fața reprezentativei similare a Hondurasului, scor 1-0. Unicul gol a venit pe finalul primei reprize atunci când Ciobanu a trimis direct pe poartă din corner, iar mingea a ajuns în plasă, după ce a fost deviată de Oliva, jucătorul naționalei nord-americane.

La finalul jocului, Bogdan Stelea a analizat și el, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, prestația naționalei olimpice a României. Acesta a fost mulțumit de rezultat și consideră că elevii lui Rădoi s-au descurcat admirabil, în condițiile în care echipa din Honduras beneficiază de jucători buni din punct de vedere individual.

”Am văzut meciul. Mi-a făcut o părere bună, e un rezultat bun. E important când începi un astfel de turneu cu un rezultat pozitiv și cu atât mai mult cu o victorie. Din punctul meu de vedere a fost un meci bun. O echipă care chiar dacă era considerată outsider împotriva noastră, dar să știți ca și individualități erau jucători destul de buni. Am văzut că era o echipă destul de bună. Mie echipa României mi-a plăcut.

Nu domnul Rădoi o să reușească o calificare din grupe, toată echipa o să reușească  o calificare din grupe. Eu sper să se întâmple asta și îmi doresc foarte mult. Avem șanse destul de mari din moment ce astăzi am câștigat. Cel mai important meci e cel care urmează. Dacă l-ai câștigat pe primul și le-ai pierdut pe următoarele două, poți să stai acasă”, a declarat fostul mare portar, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

CITEȘTE ȘI –>> DEBUT DE VIS PENTRU ,,TRICOLORI” LA TOKYO! UN AUTOGOL ADUCE PRIMELE PUNCTE ECHIPEI LUI RĂDOI

reactiiromania olimpicabogdan stelearealtateadebut