SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Debut de vis pentru ,,tricolori” la Tokyo! Un autogol aduce primele puncte echipei lui Rădoi

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 15:51,
România – Honduras
România – Honduras

România U23 a avut un debut de vis la Jocurile Olimpice, acolo unde a reuşit să învingă în primul joc naţionala de U23 a Hondurasului.

UPDATE 15:51: Arbitrul pune capăt partidei de la Tokyo! Un autogol aduce primele puncte pentru reprezentativa de U23 a României.


UPDATE 15:43: Acţiune fantastică a lui Antoni Sefer, în minutul 85 al jocului. Şutul său a fost reţinut însă de portar.


UPDATE 15:25: OCAZIE ROMÂNIA! Antonio Sefer trimite un şut din plin în minutul 67, dar mingea este respinsă de portarul Hondurasului.


UPDATE 15:18: Dobre trece pe lângă majorarea scorului! Din pasa lui George Ganea, fotbalistul trimite peste poarta lui Perello, intrat în repriza secundă


UPDATE 15:00: S-a reluat jocul


UPDATE 14:45: GOOOOOOLLL!!!România U23 încheie cum nu se putea mai bine prima repriză. Ciobanu trimite direct pe poartă din corner, iar mingea ajunge în plasă, deviată de Oliva.

Sursa foto- Profimedia Images

UPDATE 14:38: Virgil Ghiţă a intervenit salavator la o acţiune a hondurienilor din minutul 38.


UPDATE 14:33: George Ganea ratează o nouă ocazie în minutul 33! Şutul său puternic de la marginea careului a fost respins de hondurieni în corner.


UPDATE: 14:10: Paşcanu a ratat în minutul 8 al jocului deschiderea scorului, la o lovitură de cap. Jucătorii Hondurasului au reacţionat, dar Aioani a fost la post.

Imediat pe contraatac, George Ganea a ratat deschiderea scorului în minutul 10, după ce nu a reluat corespunzător mingea venită din partea lui Andrei Raţiu.


UPDATE: 14:00: A început meciul! România U23 a avut lovitura de start


UPDATE 13:13: Cum arată echipele de start oficiale

Honduras: Guity – Casildo, Maldonado, Garcia, Decas – Pineda, Alvarez, Rivas, Rodriguez – Martinez, Benguche
Medie de vârstă: 22,5 ani
Antrenor: Miguel Falero (64 de ani)

ROMÂNIA: Aioani – Ghiță, Marin, Pașcanu – Rațiu, Ciobanu, Dulca, Fl. Ștefan – Dobre, Ganea, V. Gheorghe
Rezerve: Popa, Boboc, Băluță, Florescu, R. Grigore, Sîntean, Sefer
Medie de vârstă: 22,27 ani
Antrenor: Mirel Rădoi (40 de ani)


UPDATE 12:25: Tokyotricolorii au plecat spre locul de disputare al meciului, pe Kashima Stadium.


UPDATE 12:23: Locuitorii oraşului japonez Musashino, înfrăţiţi cu oraşul Braşov de 25 de ani, susţin România U23 la Tokyo.


Partida de debut a ,,tricolorilor” va fi arbitrată de către uruguayanul Leodan Gonzalez, ajutat de asistenţii Nicolas Taran şi Richard Trinidad, în timp ce arbitru de rezervă va fi americanul Ismail Elfath.

Din Grupa B a turneului Olimpic, alături de România şi Honduras mai fac parte Coreea de Sud şi Noua Zeelandă.

În conferința de presă de dinaintea partidei cu adversara din America Centrală, Rădoi a confirmat că știe deja 9 dintre titularii pe care îi va arunca în luptă în primul meci din grupă. Selecționerul este conștient că întâlnirea împotriva Hondurasului reprezintă una dintre bătăliile importante pentru ocuparea locului secund, în contextul în care Rădoi o vede pe Coreea de Sud favorită a acestei grupe.

Citeşte şi AVEM ECHIPA DE START ALEASĂ DE MIREL RĂDOI PENTRU DEBUTUL LA JO! PE CINE SE BAZEAZĂ SELECȚIONERUL

Mai avem antrenamentul din această seară, iar mâine la prânz vom definitiva primul 11. În mare, însă, cunoaștem echipa de start, în urma rapoartelor noastre, în urma pregătirii din țară și de aici, din JaponiaCoreea de Sud e favorită la locul 1 pentru că au avut nevoie de mai puțin timp să se adapteze la fusul orar, cunosc particularitățile acestei zone unde jucăm, formează un lot foarte competitiv și puternic. Totodată, selecționerul lor este foarte bun”, a fost comentariul lui Mirel Rădoi, miercuri, la conferinţa de presă.

România este una dintre cele 4 reprezentante ale Europei la ediția din acest an a JO. Celelalte sunt Germania, Franța și Spania.

Celelalte 3 echipe cred că ne vom lupta pentru poziția secundă în grupăPractic, cine câștigă în meciul Honduras-România are foarte mari șanse să termine pe locul 2 în grupă. Dar Noua Zeelandă poate fi marea surpriză, se cunosc foarte puține informații despre această echipă, în platforma de monitorizare video există doar două partide amicale disputate de ei, iar din acele partide doar un jucător e în lotul de aici”, a mai adăugat selecționerul cu o zi înaintea partidei cu Honduras.

Echipele probabile în meciul Honduras U23 – România U23

Honduras: Güity – Cr. Meléndez, Maldonado, García, Decas – Reyes, Pinto, Pineda, Rodríguez – Palma, Benguché
Rezerve: Perelló, Ramos, Ca. Meléndez, Núñez, Oliva, Rivas, Moya, Álvarez, Elvir, Obregón, Martínez
Medie de vârstă: 22,5 ani
Antrenor: Miguel Falero (64 de ani)

ROMÂNIA: Aioani – Ghiță, Pașcanu, M. Marin – Rațiu, M. Dulca, Ciobanu, Boboc – Dobre. V. Gheorghe – G. Ganea
Rezerve: M. Popa, Târnovanu, Fl. Ștefan, R. Grigore, Chindriș, T. Băluță, Florescu, I. Gheorghe, Deaconu, Sântean, Sefer
Medie de vârstă: 22,27 ani
Antrenor: Mirel Rădoi (40 de ani)

CITEȘTE ȘI VIDEO | AMR 2! TRICOLORII SUNT PREGĂTIȚI PENTRU DEBUTUL LA JO: „AM ÎNVĂȚAT DE LA DOMNUL HAGI SĂ FIU MODEST”

realitateamirel rădoihondurasromaniaJocurile Olimpice