EXCLUSIV | Decizia care ar putea să îl coste titlul pe Gigi Becali

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 18:02,
GIGI BECALI
GIGI BECALI

FCSB a bifat prima victorie sub comanda tehnicianului în vârstă de 43 de ani și se află la 9 puncte distanță de primul loc în Liga 1!

Echipa condusă de Edi Iordănescu este departe în momentul de față de îndeplinirea principalului obiectiv al sezonului și anume câștigarea campionatului. Adus de Gigi Becali ca o adevărată garanție a succesului, Iordănescu are misiunea de a aduce din nou supremația Ligii 1 afaceristului din Pipera, la mai bine de șase ani de la ultima performanță de acest fel.

Cu toate acestea, Dorin Goian a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre șansele ca FCSB să ia campionatul în acest an și s-a arătat sceptic cu privire la acest aspect. Fostul fundaș al roș-albaștrilor consideră că Gigi Becali trebuie să îl aducă pe Edi Iordănescu încă din pauza competițională și este de părere că nici în acest sezon bucureștenii nu vor izbuti să cucerească titlul de campioni, în dauna CFR-ului.

„Din punctul meu de vedere CFR Cluj rămâne principala favorită la câștigarea campionatului și în acest sezon. Mișcarea lui Gigi Becali de a-l aduce pe Edi Iordănescu este una foarte inspirată, dar tardivă pentru sezonul acesta.

Nu cred că FCSB va reuși să ia campionatul nici anul acesta, chiar și cu aducerea jucătorilor importanți. Aducerea lui Edi trebuia făcută încă din această vară, pentru ca el să aibă timp să își cunoască elevii, să facă pregătirea în totalitate, iar jucătorii să înțeleagă ce strategie are noul antrenor!”, a spus Dorin Goian, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și INSISTENȚELE LUI EDI IORDĂNESCU AU DAT ROADE: „MI L-AM DORIT FOARTE MULT”

edi iordanescudeclaratiifcsbrealitatealiga 1gigi becalidorin goian