SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Declarații măgulitoare la adresa „Briliantului” de pe banca oltenilor: „Mutu face parte din stirpea lui Lucescu”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 01 august 2021, ora 20:22,
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu este antrenorul nou-promovatei din Bănie de doar două luni, însă calitățile sale au fost deja observate de președintele echipei, Marcel Pușcaș. 

Fostul conducător al Stelei consideră că tehnicianul de 42 de ani are potențialul de a deveni un nume mare și în antrenorat, așa cum a fost ca jucător.

„Este un tânăr antrenor cu certe calități, vezi calitatea și talentul imediat. Altfel, degeaba ai licența Pro dacă nu te mână calitațile în luptă. Are un nivel de logică bună, are tact pedagogic, este un psiholog bun, își apropie jucătorii, colectivul. Face antrenamente plăcute, utile, eficace. 

Fără doar și poate că ar putea fi și în locul lui Rădoi, dar și în locul mai multora, nu îl laud că e cu noi. Mutu face parte păstrând proporția din stirpea lui Lucescu. Are tot ce trebuie ca să stea 2-3 ani la echipă, dacă tabela este în favoarea noastră nu o să spună niciun patron că nu e bine”, a apreciat Marcel Pușcaș, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă.

Acesta dezvăluie că și la Craiova au existat fotbaliști ochiți de patron așa cum se mai întâmplă și la alte echipe din România.

Bauza a fost văzut de Mititelu, atunci când nu eram nici eu și nici Adrian Mutu la echipă. L-a adus cum a crezut de cuviință, nu a dezamăgit, a fost o mică revelație. Deocamdată nu ai ce să îi comentezi la acest transfer, așa cum pe vremuri l-a văzut și pe Florin Costea. Are și el principii, acum e mai grea comunicarea, dar vorbim caât se poate de mult.

Echipa a fost corect alcătuită și schimbările au fost bune. Ne mai trebuie omogenitate și să se desprinda 1-2 jucători care să devină lideri. E posibil să mai aducem niște străini, în privința românilor se vehiculează niste salarii neconforme cu realitatea. Noi nu ne permitem să avem o echipă cum a pregătit Hagi și cu care a câștigat și campionatul”, a mai adăugat președintele juveților. 

CITEȘTE ȘI –>> INTERNAȚIONALUL ROMÂN DE PE LISTA LUI ADI MUTU! MARELE IMPEDIMENT ÎN CALEA TRANSFERULUI

muturealitateapuscasfc u craiova