SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Detalii din spatele conflictului dintre Drăgușin și Bratu: „Te deranjează să vii de unde vii și să joci 6 minute!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 19 octombrie 2021, ora 10:52,
Radu Drăgușin
Radu Drăgușin

Internaționalul român în vârstă de 19 ani s-a transferat în această vară de la Juventus Torino la Sampdoria, formație pentru care va evolua sub formă de împrumut!

Radu Drăgușin a surprins cu decizia sa, astfel că a refuzat telegrama de convocare trimisă de selecționerul U21, Florin Bratu. Apărătorul central și-a motivat decizia prin faptul că își dorește să rămână la echipa de club pentru a se acomoda, asta deoarece nu bifase niciun minut sub comanda lui Roberto D’Aversa.

Decizia sa a creat însă un scandal mostru în fotbalul românesc, însă agentul lui Drăgușin a explicat culisele alegerii lui Radu Drăgușin. Florin Manea a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă discuția dintre fotbalist și Florin Bratu și consideră că atmosfera din cadrul echipei naționale de tineret nu este una benefică pentru a face performanță.

FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Florin Bratu a zis că îl ajută pe jucător. La ce să îl ajute? Să mute bagajul, să facă curat prin cameră? Dacă voia să îl ajute îl băga să joace la echipa națională. Radu Drăgușin nu a refuzat să joace la naționala de tineret. I s-a comunicat că dacă nu evoluează la echipa de club, nu va juca la U21.

În momentul în care a primit următoarea convocare el a spus că situația lui nu s-a schimbat cu nimic și încă nu joacă la Sampdoria. Normal că te deranjează să vii de unde vii și să joci 6 minute. Ți se pare că e în regulă ce se întâmplă la lotul național? E un mediu propice pentru a face performanță? Am văzut și scandalul ăla din avion, nu e normal așa ceva!”, a spus Florin Manea, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | OFICIALII FRF, ATACAȚI DUR DE UN OM DIN FOTBALUL ROMÂNESC: „HAIDEȚI SĂ ÎNVĂȚĂM LEGILE ȘI SĂ NU MAI FACEM SCANDAL!”

florin maneaflorin braturadu dragusinechipa nationalarealitatearomania u21declaratii